Zrinjski u polufinalu dočekuje Bosnu, uz podršku navijača do pobjede

Zrinjski-Bosna

"Nema tajni između nas i Bosne. U posljednjoj utakmici napada je bio problem, a ne obrana. Šut nas nije služio kao u nekim prethodnim utakmicama. Moramo se u tom segmentu popraviti kako bi izvukli bolji rezultat. Glavni igrač Bosne je Vasiljević koji je motor njihove ekipe, i njega moramo zaustaviti. Imamo malih problema s ozljedama, ali vjerujem da ćemo to sanirati do sutra. Pozivam publiku da dođu u što većem broju i da bude naš šesti igrač, nadam se pobjedi i nastavku serije u Sarajevu", poručio je mladi košarkaš Zrinjskog Mario Petrić.

Zrinjski i Bosna ove sezone su već odigrali pet utakmica, s tim da su uvijek slavili domaćini. Ponajbolji igrač Plemića Božo Đurasović uvjeren je kako će Mostar i dalje ostati neosvojiva 'tvrđava' za sarajevski sastav.

"Prva utakmica u Sarajevu je napadački bilo naše slabije izdanje. Šut nas nije služio, posebno u prvom poluvremenu. Da smo imali malo više sreće, bila bi otvorena utakmica do samog kraja. U srijedu igramo na domaćem terenu, dva puta smo ih pobijedili u Mostaru, i ne vidim razlog da tako ne bude i sutra. Najvažnije da u susret uđemo s velikom energijom, jer takve utakmice može riješiti taj faktor i pokrenuti cijelu ekipu. Prije svega moramo biti obrambeno jaki, i onda će iz toga doći dobra igra u napadu. Uz našu dobru igru, i potporu publike, ja se nadam pobjedi sutra", istaknuo je Đurasović.

Druga polufinalna utakmica između Zrinjskog i Bosne igra se u srijedu (26. travnja) u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom od 19:00 sati, a izravan TV prijenos osiguran je na HTV Oscar C.