ŽKK Zrinjski 2010: Krupnim koracima ka vrhu ženske košarke

Ladies cup

ŽKK Zrinjski je nastao još tamo 1995 godine, a pod ovim imenom nastupa od 2010. Klub postoji i egzistira uglavnom zahvaljujući angažiranosti i požrtvovnosti  par zaljubljenica u klub, a ponajviše zahvaljujući trenerici Nikolini Pandža koja je ipak alfa i omega ŽKK Zrinjski 2010.

Kao i sve dvoranske sportske kolektive tako i ŽKK Zrinjski muči nedostatak adekvatne dvorane, ali Plemkinje rade i treniraju kako znaju i umiju, a da dobro rade pokazuju rezultati u svim kategorijama, od onih najmlađih, pa do prvog tima. Gdje god da su bile Plemkinje su osvjetlale obraz imena koga nose i grada iz koga dolaze.

Dokaz tome su turniri širom BiH i Hrvatske, ali i ovaj posljednji veliki međunarodni turnir u Beču na kome su košarkašice Zrinjskog ostvarile dobre rezultate. Nema nikakve sumnje da Plemkinje idu krupnim koracima ka vrhu ženske košarke.

Košarkašice Zrinjskog nemaju neku veliku potporu kako šire zajednice, tako ni medija kojima su očito interesantnije neke druge stvari. To nije i neće umanjiti uspjeh ovoga vrijednog sportskog kolektiva pred kojim je svjetla budućnost.

HERCEGOVINA.info