Vedran Princ: U prilici smo da sami odlučujemo i nadamo se da ćemo je iskoristiti

zrinjski-široki

Evo što je nakon utakmice rekao za naš portal HERCEGOVINA.info:

Sigurno da nismo očekivali ovakvu utakmicu, ali sve je bilo do toga kako ćemo je otvoriti, Mi smo se nadali pobjedi, nećemo sada govoriti da nismo. Mi smo očekivali pobjedu, znali smo što nam ona znači i sve nam je otvoreno za Ligu 6. Uglavnom ovo je velika pobjeda za nas, konačno su i tribine malo ispunjene, i to nam je u pojedinim trenucima bio poticaj. Bilo je teških trenutaka kada smo s dvadesetak razlike pali na samo dva, ali smo se vratili i pribrali, i ne znam što bi bilo da je Široki poveo.

Gdje je bila ta prevaga da se opet vratite u utakmicu?

Prevaga i prednost su uvijek domaći teren, a ovaj puta i naša veća želja za pobjedom.

Bio si igrač utakmice i što možeš poručiti mostarskoj publici?

Nadam se da će do kraja ovog prvenstva dolaziti u dvoranu, jer svaka utakmica nam je kvalifikacijska. Nadam se da će navijača biti sve više i da će nam pomoći da se plasiramo u Ligu 6, a onda će nam doći u goste ekipe kao Igokea, Spars i naravno opet Široki Brijeg.

Jeli ovo definitivno povratak košarke u Mostar?

Nadamo se da jeste. Ove sezone gotovo cijela momčad je iz Mostara, imamo sva dva igrača sa strane. Atmosfera je sjajna, pa što napravimo. Nismo imali nikakvog imperativa, a na svu sreću sada smo u prilici da sami odlučujemo, i nadam se da ćemo to iskoristiti.

HERCEGOVINA.info