FOTO/VIDEO  Revija u New Yorku kao vrhunac All-Star vikenda

Jerian Grant, sveučilište Notre Dame , NCAA liga, košarkaš, NBA liga , nba, kosarka, NBA All-Star, kosarka, nba, NBA liga , lebron james, lebron james, NBA liga ,  Stephen Curry, NBA liga , košarkaš, NBA liga , nba, Jeff Green, košarkaš, nba, Oklahoma City Thunder, NBA liga , finale Zapadne konferencije , lebron james, Toronto Raptors, Cleveland Cavaliers , Cleveland Cavaliers , Toronto Raptors, NBA liga , NBA All-Star, zakucavanje, NBA All-Star, Russell Westbrook
Revija u New Yorku kao vrhunac All-Star vikenda donijela je dvoboj između momčadi Zapada i Istoka te pobjedu one "jače konferencije" sa 163:158...

Pregršt atraktivnih poteza, neobavezne košarke i zabave viđeno je noćas u New Yorku gdje je selekcija Zapada bila bolja od Istoka sa 163:158.

Oni koji vole atraktivne poteze mogli su uživati, a Zapad je slavio na krilima MVP-a dvoboja Russella Westbrooka koji je ubacio 41 poen i ostao za poen kratak od rekorda Wilta Chamberlaina iz 1962. godine.

Međutim Westbrook je ipak uspio uhvatiti jedan rekord i to po broju poena u poluvremenu. U drugom poluvremenu ubacio je 27 poena i tako za tri poena nadmašio dosad vodeće Glena Ricea i Kyrieja Irvinga.

48 ubačenih trica, ali i ispucanih njih čak 133 također je novi rekord, a LeBron James kao prvo ime Istoka s 30 poena stigao je do brojke od 248 poena na All-Star susretu, preskočio Kareema Abdul-Jabbara i Michaela Jordana te stigao na samo dva poena manje od najefikasnijeg u povijesti Kobea Bryanta.

Uz Westbrooka šuterski se kod Zapada istaknuo James Harden s 29 poena dok je Chris Paul ubilježio 15 dodavanja. Kod Istoka All-Star debitant Kyle Korver ubilježio je 21 poen uz tricu 7/12.