Nakon velike pobjede Plemića

hrvoje vlasic tuzla
Nakon pobjede nad liderom Druge ABA lige treneri košarkaši su izjavili :

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar
"Imam osjećaj da sa previlikim resprektom ulazimo u ove utakmice, jako loša obrana prvi dio jednostavno nismo bili agresivni. U drugom dijelu kada smo digili agresiju govori i rezultat u drugom dijelu 41-24, sigurno da sam zadovoljan. Pobjeda protiv Borca je izuzetno bitna. Čestitam momcima na odličnoj igri jer kada ovako igramo ja se ne bojim igrati protiv nikoga. Veliko hvala navijačima na prelijepom ambijentu zaista je lijepo igrati ovdje."

Sven Smajlagić, košarkaš HKK Zrinjski
"Čestitao bih dečkima jer smo skupili glave i u drugom poluvremenu smo pokazali drugu igru. Znali smo da tako možemo igrati ali od početka se uvukla nervoza. Nismo imali nikakva očekivanja i potajno smo se nadali da ćemo uzeti pobjedu. Malo smo bili bez energije prvi dio i trener nas je uspio motivirati drugi dio, digli smo obranu na razinu više i mislim da je to na kraju donijelo i pobjedu."

Raško Bojić, trener KK Borac
"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Mi smo dvije četvrtine imali apsolutnu kontrolu rezultata, nismo uspjeli u nastavku igre sa time. Krajem utakmice nismo uspjeli nametnuti agresivnost što je Zrinjski iskoristio i uhvatio rezultatski priključak. Sam finiš utkamice je bio pun nervoze što moji igrači nisu baš podjeli."

Marko Marinović, košarkaš KK Borac
"Mi ponavljamo greške iz utakmice u utakmicu i ako hoćemo da se plasiramo na final four moramo da to ispravimo. Čestitam Zrinjskom na odličnoj igri, pokazali su da mogu u final four. Zahvalio bih se publici na fer i korektnom navijanju."

 

HERCEGOVINA.info