Na klupi Širokog pomoćni trener Cedevite

ABA liga, HKK Široki, Jakša Vulić, Damir Vujanović, Široki Primorka., novi trener, Široki Primorka., Pecara, Krka, ABA liga, Boris Barać
U ABA ligi Širokom ide loše, a nakon što je u nedjelju, na gostovanju kod Mega Vizure u Smederevu upisan još jedan poraz, Uprava se odlučila za najdrastičniju mjeru, promjenu trenera.

Na suradnji su tako članovi vodstva Kluba zahvalili dosadašnjem treneru Damiru Vujanoviću te su pozdravili novog trenera Jakšu Vulića. Vulić je dosada bio pomoćni trener u zagrebačkoj Cedeviti.

"Uprava klubu se zahvaljuje dosadašnjem treneru Damiru Vujanoviću na jako korektnoj suradnji, smatramo da je Damir veoma mlad i perspektivan trener i da mu je potrebna dodatna trenerska edukacija, pa ćemo mu zato ponuditi mjesto pomoćnog trenera."

"Naš klub je svjestan da je glavni razlog loših rezultata težak raspored, jaka liga i kvaliteta naše momčadi. Kad se Jakša Vulić upozna bolje s trenutnom momčadi, odnosno kad procijeni tko je zadovoljio od igrača, a tko ne, moguće je da će doći do promjena u rosteru...", stoji u priopćenju iz Uprave.

Novi će trener biti predstavljen u utorak, a s Klubom je potpisao ugovor do kraja iduće sezone.

hrsport.net