Kuda ide HKK Zrinjski?

okk student, HKK Zrinjski, HKK Zrinjski, HKK Zrinjski, bn basket, HKK Zrinjski, KK Varda

S druge strane gradski rival je imao potporu s tribina, i na kraju je zaslužno slavio u prvom povijesnom derbiju.

Ne tako davno dvorana na Bijelom Brijegu bila je pretijesna da primi sve navijače Zrinjskog, a gostujuće momčadi tresle su se i pri samoj pomisli da moraju igrati u tom navijačkom grotlu. Danas utakmice Zrinjskog posjećuju samo malobrojni i istinski prijatelji kluba i ljubitelji košarke, tako da često nema tko ni zagalamiti na suce nakon neke njihove odluke protiv Zrinjskog.
Žalosno, ali istinito, i nešto je trulo u HKK Zrinjski.

Klub koji je iznjedrio velika svjetska košarkaška imena poput Bojana Bogdanovića danas je na niskim granama i borit će se za goli prvoligaški život u dosta nekvalitetnoj ligi.

Papagajski dosadno bi sada bilo ponavljati priču o nedostatku dvorane i termina za treninge. Isto je i gradskim suparnicima koji su sinoć jednostavno više željeli pobjedu. Mostaru treba Zrinjski, jer Zrinjski je brand grada na Neretvi, a Zrinjskom treba neki pozitivan šok koji će ovu momčad vratiti na pobjednički kolosjek. Današnji igrači predvođeni fenomenalnim Vedranom Princom imaju kvalitetu za puno više nego što to današnji položaj na ljestvici pokazuje.

Vremena nema puno i treba se žurno djelovati kako bi se spasilo što se spasiti da prije svega zbog sve djece koja treniraju košarku. Dobar i jak Zrinjski bit će njima, ali i generacijama koje dolaze motiv da se počnu baviti jednim od najljepših kolektivnih sportova.

Za kraj pogledajte kako je nekada bilo u dvorani na Bijelom Brijegu kada je HKK Zrinjski igrao svoje utakmice.