FOTO/VIDEO  Za vikend drugo izdanje 'Ladies Cupa' u organizaciji ŽKK Zrinjski 2010

Uvertiru pred predstojeći Ladies Cup, mlade košarkašice Zrinjskog 2010 nastupile su na turniru u Sarajevu kojeg je organizirao Sejo Bukva. U neizvjesnoj završnici finalne utakmice , mlade plemkinje su osvojile 2.mjesto. Uspješnija od njih bila je ekipa KK Koš-a.

ŽKK Zrinjski 2010, 6. Listopada u dvorani Đačkog doma tradicionalno organizira II ženski košarkaški turnir pod nazivom "Ladies Cup".

Na turniru nastupaju ŽKK Livno, ŽKK Spars, ŽKK Konjic i ŽKK Brotnjo i ŽKK Zrinjski 2010 kao domaćin turnira.

Ove godine pokrovitelj turnira "Ladies Cup" je grupacija ALBA, koja u svom vlasništvu ima košarkaški klub Alba Berlin. Ova tvrtka rado pomaže mladeži i sportskim aktivitetima. Pored toga što su odlučili biti pokrovitelji ovogodišnjeg Ladies Cup-a , pomogli su u kupovini dresova za iduću sezonu, a koje će ŽKK Zrinjski 2010 prezentirati na već navedenom turniru.

Pokrovitelj ovogodišnjeg Ladies Cupa: Grupacija ALBA
Sponzori ovogodišnjeg Ladies Cupa: Alfatrem, Ledo, Naklada Alfa, Sportski savez Grada Mostara, Atacco,Inel-Med, Energy Commerce,Interagent,Autoprevoz-teretni promet,Studentski centar - Mostar, Caffe Split, Caffe Song, Tiki's bar, Caffe Cult.

Pozivamo sve ljubitelje sporta a i sve druge koji su u mogućnosti da prisustvuju ovome događaju i na taj način podrže mlade košarkašice.