FOTO  HKK Zrinjski sutra sa KK Vogošća

HKK Zrinjski, KK Vogošća
U tu svrhu danas je održana tiskovna konferencija u službenim prostorijama kluba koju je po starom dobrom običaju vodio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima su se obratili pomoćni trener Mario Glibić i Božidar Bubalo košarkaš kluba.

Mi ovu utakmicu moramo pobijediti bez ikakvog okolišanja, ali je jako bitno i da dobijemo sa što više razilike, jer nas je u posljednjih par sezona međusobni omjer sa nekim ekipama skupo koštao.Lani smo upravo radi Vogošće i koš razlike i izgubili status prvoligaša. Što se tiče same utakmice, mi smo na svim pozicijama bolji od Vogošće i pobjeda ovajputa ne bi smjela doći u pitanje, rekao je Glibić i dodao da su svi zdravi osim glavnom trenera koji ima neku upalu, ali da će on sbakakao biti sutra na klupi.

Sutra moramo dobiti utakmicu po svaku cijenu, i sve ovisi o nama. Oni imaju dva dobra igrača, dok mi imamo sjajna tri košarkaša koji su najbolji na svojim pozicijama. Puno toga će ovisiti o obrani, nama nije teško postići puno poena, ali sa druge strane i primamo ih puno. Mi smo optimisti, i mislim da ćemo sutra dobiti utakmicu.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Vogošća igra se sutra sa početkom u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

hercegovina.info