FOTO  HKK Zrinjski: Spremni smo idemo na pobjedu protiv Sparsa

HKK Zrinjski, OKK Spars

Plemići su već izborili plasman u doigravanje, tako da mogu uži u utakmicu rasterećeno, a danas je održana tiskovna konferencija na kojoj su nazočnim novinarima govorili trener Hrvoje Vlašić, te igrači Božo Đurasović i Mario Zovko.

Trener Vlašić je na početku istakao da je u prvom dijelu Zrinjski svladao Spars na gostovanju u Sarajevu, i da je to bila jedna od najboljih igara Plemića u sezoni. Isto tako trener je rekao da je to sada posve druga ekipa pojačana sa nekoliko novih igrača. Riječ je o dobroj ekipi i morat ćemo dati svoj maksimum da bi sutra pobjedili, kazao je Vlašić.

Nakon trenera riječ je uzeo Božo Đurasović koji je pozdravio nazočne i rekao: Želimo unaprijediti našu igru i što spremnije dočekati  natjecanje u Ligi za prvaka. Sutra se nadam što boljoj našoj igri, i novoj pobjedi.

Mario Zovko je istakao da momčad dobro trenira, te da spremni očekuju sutrašnju utakmicu. Zovko je pozvao i navijače da dođu sutra u dvoranu podržati Plemiće.

Što se tiče igračkog kadra jedino je upitan Šamadan koji trenira, ali tek će se naknadno odlučiti da li će nastupiti u sutrašnjoj utakmici.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Spars igra se sutra s početkom u 18. sati.

HERCEGOVINA.info