FOTO  HKK Zrinjski-KK Mladost 63:58

HKK Zrinjski, KK Mladost

Nazočni gledatelji, njih oko 300 gledali su dobru utakmicu, a na njenom kraju i pravu dramu koja je završila pobjedom Zrinjskog. Zrinjski je taj koji je više želio pobjedu, i čiji su igrači zaista ginuli za svaku loptu, a vrlo lako mogli su i gosti otići kući pjevajući.

Prva četvrtina bila je dosta poravnata, a na kraju je Zrinjski ipak imao minimalnu prednost 19:16. U drugom periodu Zrinjski dolazi do pet poena viška, ali iskusni gosti nisu dozvolili da se Plemići malo više odlijepe. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 31:28.

Treće četvrtina donijela je odličnu igru Zrinjskog na početku, te su domaći u jednom momentu momentu imali i 12 poena viška. Ipak gosti se nakon toga vraćaju u susret, te dobrom igrom do kraja četvrtine dolaze do vodstva 47:48.

Zadnja četvrtina donijela je dramu nad dramama. Gosti su imali prednost od pet poena, koju su održavili sve do pred sam kraj utakmice. 14 sekundi do kraja pri rezultatu 55:58 klupa gostiju je dobila tehničku grešku, što su Plemići iskoristili koševima Sinadinovića i prešli u vodstvo 59:58. Imali su gosti i nakon toga prigodu da preokrenu rezultat, ali su osam sekundi prije kraja promašili dva slobodna bacanja, a to su iskoristili Plemići za povećanje prednosti i zasluženu pobjedu 63:58.

Trener Zelenika je na kraju za naš portal rekao: Teška utakmica i na kraju naša zaslužena pobjeda. Tek za nekoliko kola vidjet će se koliko su nam ovi bodovi važni, i čestitam svojim momcima na igri i zalaganju.

hercegovina.info