HKK Zrinjski: Izraelci sutra u Mostaru

HKK Zrinjski, BC HAPOEL Tel Aviv

Utakmica je to koja se igra u okviru Balkanske lige, i Zrinjski u dosadašnjem dijelu ovogodišnjeg takmičenja još nema pobjede. Iako Hapoel nije momčad za vađenje sutrašnja utakmica je idealna prigoda za prekid serije poraza.

Boris Džidić koji trenutno obnaša dužnost sportskog direktora, ali i trenera momčadi za sutrašnjeg protivnika ima samo riječi hvale: Ma koliko Hapoel bio favorit mi idemo sutra pokušati dobiti tu utakmicu . Osim toga pokušat ćemo zarotirati i malo veći broj igrača , a što se tiče našeg protovnika oni su tipično izraelska momčad ili u prijevodu igraju američki stil košarke. Imaju tri amerikanca i jednog naturaliziranog Šveđanina, i oni su iskusna ekipa sastavljena od profesionalaca koji znaju europski stil košarke.

Zrinjski u sutrašnju utakmicu ulazi sa sastavom koji je nastupio u Mrkonjiću i nema dodatnih problema sa povredama. Stav je Uprave kluba da do kraja prvog dijela sezone klub sa klupe vodi Boris Džidić, a nakon toga će se sjesti za zajednički stol da se vidi kako dalje.

Izraelska momčad je već sinoć došla u BiH, a danas su već u Mostaru što pokazuje sa kolikom ozbiljnošću oni gledaju na sutrašnju utakmicu. Neku dodatnu zaštiti gosti nisu tražili, a Zrinjski će kao i uvijek do sada organizirati redarsku službu i policiju koja će osiguravati utakmicu.
I ovaj puta HKK Zrinjski časti studente sa besplatnim ulaznicama, i svi koji namjeravaju doći na utakmicu ulaznice mogu podići u studentskom domu.

Utakmica HKK Zrinjski -BC HAPOEL Tel Aviv igra se sutra (utorak) sa početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

hercegovina.info