HKK Zrinjski: Imamo kvalitetu da se suprostavimo Igokei

Zrinjski-Kakanj
Trener Hrvoje Vlašić svjestan je kako je pred njegovim košarkašima utakmica s najtežim protivnikom koji je svoju kvalitetu pokazao i u ABA ligi.

"Ne možemo se postaviti da kažemo kako smo favoriti, ali dat ćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu, a onda sigurno to možemo značiti rezultatski povoljno za nas. Po mom mišljenju moramo igrati puno bolju obranu, nego u posljednjim utakmicama. U posljednje dvije utakmice primili smo više od 90 poena, i to je nedopustivo. Ja znam da to nije lako, da nemamo široku rotaciju, itd, međutim svima je tako. Ja mislim da imamo kvalitetu da se suprostavimo Igokei, i garantiram da ćemo odigrati dobru utakmicu, hoće li to biti dovoljno za pobjedu ili ne, to neznam", kazao je trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić, piše pogled.ba.

Božo Đurasović složio se s trenerom Vlašićem kako je za povoljan rezultat protiv najbolje bh. ekipe potrebno popraviti igru u obrani.

"Smatram da imamo kvalitetu s Igokeom odigrati jednu dobru utakmicu, kao što smo igrali u Laktašima. Većim dijelom utakmice smo bili u egalu, laganom zaostatku, a onda nas je skraćena rotacija dovela do toga da izgubimo utakmicu, po mom mišljenju većom razlikom nego što smo zaslužili. Sutra igramo na domaćem terenu, i pružit ćemo bolju igru u obrani, nadam se i dobroj potpori s tribina. Ovim putem pozivam gledatelja da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška puno znači", poručio je Đurasović.

Porazi od Slobode i Sparsa nisu poremetili atmosferu u svlačionici, te igrači s optimizmom dočekuju ogled s Igokeom.

"Atmosfera u svlačionici je odlična bez obzira na poraz protiv Sparsa. Znamo koji su njihovi glavni igrači, njihove karakteristike, dobro ćemo se pripremiti, i nadam se uz pomoć publike ostvariti povoljan rezultat", istaknuo je Mario Petrić.

Utakmica između Zrinjskog i Igokeea igra se u subotu u 19 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.