HKK Zrinjski: Da li je vrijeme za promjene ?

HKK Zrinjski, KK Igokea, marko ramljak, HKK Zrinjski, HKK Zrinjski, Druga ABA liga, Mostar, HKK Zrinjski

Košarkaši Zrinjskog katastrofalno su otvorili novu sezonu u Ligi 12 te su zakucani sa samo dno tablice

Izabranici Tihomira Mustapića protekli vikend su pred svojom publikom poraženi od novog premijerligaša u zadnjim sekundama susreta te su pokazali da neke stvari u klubu apsolutno ne funkcioniraju.

Treba istaknuti da pored maksimalne požrtvovanosti od Tihomira Mustapić ipak treba priznati da nije taktički dorastao ovoj momčadi. Uz ovo treba dodati da zbog lošeg odnosa Uprave kluba prema domaćim ljudima koji su se godinama žrtvovali za Zrinjski, klub je početkom sezone ostao bez dobrog dijela domaćih momaka. Tako je Mustapić od samog početka ostao bez pomoćnika Pehara i sportskog direktora Princa te direktora Odaka.

Da li je vrijeme za drastične promjene u klubu?

Loše stanje i vođenje Uprave HKK Zrinjski nakon završetka sezone u kojem je klub nagomilao dugove prema bivšim igračima i djelatnicima popeo se do vrtoglavih 700 000 KM što se odrazilo na sve počevši od seniorske momčadi pa do najmlađih selekcija. Pored svega ovoga klubu i prijete FIBA blokade jer zbog nagomilanih dugova i nemara sadašnje uprave bivši igrači će svoja potraživanja morati potražiti upravo kod svjetske košarkaške organizacije.

Navijači Zrinjskog s pravom se pitaju da li je došlo vrijeme da se dogode drastične promjene u klubu počevši od Uprave pa nadalje.

Upitno je tko bi u slučaju odlaska Mustapića prihvatio voditi užarenu klupu Plemića jer je opće poznato da je klub u financijskom kolapsu. Ili će i momčad Zrinjskog pratiti trend pojedinih klubova da umjesto trenera predsjednik ili dopredsjednik preuzmu to mjesto.

Godinama se slušamo priču kako će za Zrinjski igrati domaći momci ali to se ispostavilo kao jeftina podvala. Godinama gledamo propale "talente" koji dođu u Mostar igrati za ogromne novce dok bi domaća djeca iz godine u godinu sve to trpjela. U današnjem KK Student igraju redom sve bivši Plemići koji su proglašeni viškom, a veoma se uspješno natječu u Ligi HercegBosne gdje uvjerljivo drže prvo mjesto i koračaju ka povratku u Premijer ligu..

Mostar nema nikakve uvjete i Mostar, odnosno ljude koji ga vode sport očito ne zanima. Nikakav komentar nije potreban i jasno je zašto u jednoj maloj sredini daju sve za sport, a u Mostaru taj sport ne dobiva ništa.

Lakše je dovesti klubove na rub i skinuti ga s dnevnog reda nego pokušati brinuti o njemu

Hercegovina.info