FOTO  HKK Zrinjski-KK Kakanj 88:71

HKK Zrinjski, KK Kakanj

Utakmici je nazočilo oko pedesetak gledatelja koji su vidjeli dobru predstavu dva prvoligaša. Utakmica je bila dosta zanimljiva, i Plemići su utakmicu riješili u svoju korist tek u drugom dijelu. Do poluvremena uglavnom smo gledali izjednačenu igru, a na odmor se i otišlo poravnatim rezultatom 38:38.

I drugi dio je počeo kako je završio prvi, to jeste izjednačenom igrom. Zrinjski je bio u blagoj prednosti,  a gosti su to stizali i činili utakmicu zanimljivom i rezultatski neizvjesnom. Tek u drugom dijelu treće dionice Plemići ubacuju u brzinu više, i to se odražava na rezultatu na kraju ovog dijela, a on je glasio 63:53.

Zadnja četvrtina donijela je dominaciju Zrinjskog na parketu, i pitanje je bilo sa koliko će se razlike u korist Plemića završiti utakmica. Gosti su fizički pali i nisu mogli parirati brzoj igri Zrinjskog koja je punila koš gostiju. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda Zrinjskog rezultatom 88:71.

Vrijedi istaći dobru igru Kahrimanovića koji je postigao  21 koš, te Šakića 19 i Peraicu sa 14 poena.

HKK Zrinjski:

Peljto 2, Mašić, Kahrimanović 21 , Prce 3 , Tomić 2 , Simonović 7 , Bodiroga, Hasandić 12 , Perajica 14, Petrović, Ramljak 4  i Šakić 19.

KK Kakanj:

Delibašić, Ahmedbašić, Hadžić, Mujezinović, Dedić, Mehtić, Mulić, Suljić, Hadžić, Begovac, Kahrimanović i Čaluk.

zrinjski.info/hercegovina.info