Draško Albijanić: Zadovoljan sam igrama u prvom dijelu sezone

HKK Zrinjski, KK Kakanj, Draško Albijanić, HKK Zrinjski

Jedan od najzaslužnijih igrača za dobar plasman svakako je ovogodišnja akvizicija Plemića Draško Albijanić koji sjajno predvodi ovu mladu momčad. Sinoć je Draško bio igrač utakmice u kojoj su Plemići slavili protiv Leotara, te evo što on kaže za naš portal HERCEGOVINA.info:

Kada si došao u Zrinjski da li si mislio da će tvoj novi klub igrati jednu od vodećih uloga u ligi?

Kada sam dolazio znao sam da tim ima kvalitet, jer sad dosta igrača poznavao od ranije. Kada mi je došla ponuda od Zrinjskog nisam se puno dvoumio.

 Kako komentiraš činjenicu da ova mladost na čelu sa tobom igra odličnu košarku i da nema respekta prema nikome?

U timu imamo odličnu atmosferu, radimo dobro na treninzima, i to što klub nije ušao sa velikim ambicijama u sezonu mislim da je dosta rasteretilo mlade igrace, tako da su to razlozi naše dobre igre.

Generalno da li si zadovoljan igrom kluba, ali i svojom s obzirom da si jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač domaće lige?

Naravno da sam zadovoljan sa partijama koje smo pružili u prvom dijelu sezone. Mi smo jedan od mlađh timova, razigrali smo mlade igrače, a pritom smo napravili i dobar rezultat.

Realno koji je krajnji domet ove momčadi Zrinjskog?

Ima još puno da se igra, cijeli drugi dio sezone je pred nama i ne treba stvarati euforiju. Na ovom mladom timu je da nastavi sa dobrim radom sa trenerom Glomazicem, i rezultati će doći.

 Navijače najviše zanima da li ostaješ u klubu i u nastavku sezone?

Što se mene tiče ne znam još da li ću ostati  u drugom dijelu.

Evo za kraj još jedna poruka našim čitateljima i navijačima Zrinjskog.

Iskoristio bi priliku da pozovem navijače da dolaze u što većem broju u drugom dijelu prvenstva i podrže ove mlade momke.

HERCEGOVINA.info