Bogdanović nastavlja sa sjajnim igrama, zabio 28 u pobjedi Jazza

Bojan Bogdanović, NBA liga , Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, bomba, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, utah jazz

Košarkaši Utah Jazza su na domaćem terenu svladali New Orleans sa 128-120, a najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović je u trijumfu svoje momčadi postigao 28 koševa uz pet skokova i pet asistencija, dok je Dario Šarić sa sedam koševa, pet skokova i dvije asistencije doprinio pobjedi Phoenixa 100-98 na gostovanju kod Minnesota Timberwolvesa.

Prvu utakmicu u ovoj NBA sezoni za Milwaukee Buckse odigrao je Dragan Bender koji je u igri proveo dvije minute te za to vrijeme upisao jednu asistenciju i jednu blokadu, a njegova momčad je svladala Detroit sa 104-90 i stigla do sedme pobjede u nizu.

Cleveland je na svom terenu svladao Portland sa 110-104. Ante Žižić nije ulazio u igru kod pobjednika, baš kao ni Mario Hezonja kod Trail Blazersa koji su doživjeli četvrti uzastopni poraz.

HINA