NBA LIGA Bojan Bogdanović za 25 minuta ubacio 14 poena i uhvatio tri skoka

Bojan Bogdanović
EPA

Boston Celticsi već su osigurali prvo mjesto u ligi u doigravanju dok se Knicksi još uvijek bore za drugo mjsto na Istoku. Celticsi ovdje nisu ličili na sebe i u konačnici su upisali poraz uz dio igrača koji je odigrao ispod očekivane razine.

Novu sjajnu utakmicu odigrao je Jalen Brunson koji je završio s 39 poena, Donte DiVincenzo ubacio je 17 poena. Bojan Bogdanović je za 25 minuta ubacio 14 poena i uhvatio tri skoka.

Kod Celticsa Jayson Tatum ubacio je 18 poena uz sedam skokova.

Pelicansi su na rubu osiguravanja doigravanja bez play-ina. Novu pobjedu upisali su u gostima kod Sacramenta kojeg su ove sezone svladali u svih pet međusobnih susreta.

Najbolji kod Pelicansa bili su s po 31 poenom Zion Williamson i CJ McCollum. Kingse su vukli De'Aaron Fox s 33 poena i Harrison Barnes s 22 poena.

U dvoboju onih koji su ispali iz igre za doigravanje i play-in, Utah Jazz slavio je protiv Houston Rocketsa. I jedni idrugi jedva čekaju kraj sezone, a ovdje su glavni protagonisti bili oni iz drugog plana.

Jazz je tako predvodio naš Luka Šamanić s 22 poena i šest skokova, a Keyonte George dodao je 20 poena. Kod Houstona Fred VanVleet upisao je 42 poena.

Golden State Warriorsi očekivano su slavili kod Portlanda, a povratničke minute upisao je Dario Šarić. Dobio je šest minuta i ostao bez poena.

Očekivano su Warrirosi slavili, Blazersi su posve okrenuti draftu gdje će pokušati izabrati najbolje.

Steph Curry predvodio je Warriorse s 22 poena i osam asistencija, a Jonathan Kuminga dodao je 19 poena. Kod Blazersa prvo ime bio je Deandre Ayton s 25 poena i 11 skokova.

NBA:
Boston Celtics - New York Knicks 109:118
Sacramento Kings - New Orleans Pelicans 123:135
Utah Jazz - Houston Rockets 124:121
Portland Trail Blazers - Golden State Warriors 92:110
Detroit Pistons - Chicago Bulls 105:127 (Jalen Duren 20p, 11sk/DeMar DeRozan 39p)