FOTO/VIDEO  Bogdanović je mogao postati heroj Pacersa, ali suci su mislili drugačije

Bojan Bogdanović
Bojan Bogdanović i Dario Šarić sinoć su opet odigrali odlične utakmice iako su njihove momčadi, Indiana Pacers i Minnesota Timberwolves, doživjele poraze. Houston Rocketsi postavili su novi NBA rekord po broju postignutih trica.

Indiana Pacersi gostovali su u Torontu, gdje su ih sa 99:96 pobijedili domaći Raptorsi, a tricu za pobjedu domaće momčadi zabio je Fred VanVleet 25,9 sekundi prije kraja.

Bogdanović je pred kraj mogao izjednačiti, ali suci nisu svirali očigledan prekršaj pri šutu za tri poena. Pacersi su odigrali akciju za Bogdanovića koji se digao na šut; OG Anunoby ga je evidentno povukao za ruku, ali suci su ostali nijemi. Uzaludni su bili prosvjedi Pacersa, Toronto je upisao pobjedu.

Toronto je u ovoj utakmici nadoknadio zaostatak od 17 koševa. Predvodio ih je Kawhi Leonard s 28 koševa, 10 skokova, šest asistencija i četiri ukradene lopte. Pascal Siakam dodao je 17 koševa uz sedam skokova, Greg Monroe 13 koševa i osam skokova.

Najbolji kod Indiane, kojoj je ovo drugi poraz zaredom, bio je Victor Oladipo s 20 ubačaja, a Bogadnović je bio drugi strijelac s 18 koševa u 33 minute na terenu (šut iz igre 7/13, trice 3/6), pet skokova, jednom asistencijom i dvije ukradene lopte.