Bogdanović dobar, ali peti uzastopni poraz Netsa

Bojan Bogdanović
Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović pogodio je nekoliko velikih šuteva, ali svejedno njegova momčad Brooklyn Nets je nakon tri produžetka upisala peti poraz u nizu - 122:118 od Milwaukee Bucksa, koje vodi bivši igrač Netsa Jason Kidd.

Najbolji kod Netsa bio je Brooke Lopezs 26 koševa i sedam skokova. Pobjednike je s 23 poena i sedam skokova predvodio Jabari Parker, dok je Brandon Knight zabio 18 poena.

Netsi su vodili prve tri četvrtine, u pojedinim trenucima susreta imali su i 11 koševa viška, ali Bucksi su zadnjoj dionici uspjeli izjednačiti, a imali su i zadnji napad za pobjedu u regularnom dijelu utakmice, no O.J. Mayo, kojeg je čuvao Bogdanović, nije uspio zabiti.

Na kraju prvog produžetka gosti su imali još veću priliku, a Brandon Knight je tada promašio nemoguće. Pet sekundi prije kraja produžetka pri rezultatu 105:105 on je presjekao dodavanje Joea Johnsonai sam krenuo u kontru te je promašio polaganje za pobjedu sekundu prije kraja.

Knihgt se iskupio u drugom produžetku kada je 23 sekunde prije kraja zabio tricu za izjednačenje 112:112. Vrlo lako se moglo dogoditi da Netsi i Bucksi igraju i četvrti produžetak, ali Johnson je šest sekundi prije kraja trećeg produžetka promašio šut za izjednačenje.

U susretu Indiana - Charlotte 88 - 86, Damjan Rudež je za Indianu odigrao pet minuta i postigao tri poena.