BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 24,07 i bonus 20 EUR

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ČELIK - SARAJEVO: 1 = 1,60

WIGAN - MANCHESTER UNITED: 2 = 1,32

NANCY - MARSEILLE: 2 = 2,05

SAMPDORIA - INTER MILAN: 2 = 2,05

SCHALKE O4 - 1. FC NÜRNBERG: 1 = 1,70

LA CORUNA - REAL MADRID: 2 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 24,07.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 240,70 eura.

ČELIK - SARAJEVO: 1 = 1,60

Iako su vremenski uvjeti i više nego loši, 16. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine neće biti odgođeno. Jedan od derbija 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu će u Zenici odigrati domaći Čelik i Sarajevo. Duel starih rivala privlači veliku pažnju, a očekuje se da i Bilino polje nakon mnogo vremena bude dobro popunjeno, što bi moglo biti presudna prednost za Čelik.

WIGAN - MANCHESTER UNITED: 2 = 1,32

Statistika je vrlo neumoljiva i kaže da je Manchester United dobio posljednjih 10 prvenstvenih ogleda s Wiganom. Teško je reći hoće li se lovci na iznenađenja i prekide serija ohrabriti i odigrati na Wigan koji je podigao formu u posljednje vrijeme i ne misli se tek tako oprostiti od elitnog ranga, ali realno je United veliki favorit. Nakon neočekivanog kiksa kod Wolverhamptona i prvog poraza u sezoni, United ne smije prosuti nove bodove kod utopljenika i sigurno da kod gostiju neće biti ni pomisli na opuštanje. Uz pravi pristup i motiv, kvaliteta u pravilu presudi. 

NANCY - MARSEILLE: 2 = 2,05

Stade Marcel Picot sretno je mjesto za društvo iz Marseillea. Tamo je Nancy slavio samo jednom u osam utakmica! Kvaliteta ni ovoga puta nije upitna, a ne bi smio biti niti moral, budući da aktualni prvak još može osvojiti tron. Stoga, pobjeda Marseillea uz probu da Nancy ne daje pogodak, uostalom nije ga dao niti Manchester, doduše niti Deschampovi igrači nisu baš bili mu blizu, ali 0:0 na Velodromeu je kapital za Francuze, a prvenstvo je ipak ono glavno, stoga je dvojka realna opcija. 

SAMPDORIA - INTER MILAN: 2 = 2,05

Prvak je porazima u Torinu i od Bayerna potvrdio kako dolaskom Leonarda nije baš sve trenutačno leglo na svoje mjesto. Momčad koja je prošle sezone osvojila svaki 'mogući i nemogući trofej' sada, razumljivo, nije toliko gladna novih naslova. I nema onu mourinhovsku ravnotežu u igri, balans kvalitete igre u oba smjera koji je neophodan za istinski velike stvari. Na Interovu sreću, u nedjelju navečer ih na 'Marassiju' čeka jedna jedva prosječna Sampdoria čija je forma među najgorima u ligi. Ovo bi Inter trebao riješiti i s pola snage.

SCHALKE O4 - 1. FC NÜRNBERG: 1 = 1,70

U posljednjih pet utakmica Nürnberg je četiri puta slavio, momčad igra u sjajnoj formi. Isto se ne može reći za Schalke, Magathova ekipa sklona je oscilacijama, nikako da sjajne europske nastupe ponovi i u domaćem natjecanju. No, jednom i njih mora krenuti, Nürnberg je ipak domaćinska momčad sa samo dvije pobjede u gostima te prednost na svom terenu ipak imaju Raul i suigrači.

LA CORUNA - REAL MADRID: 2 = 1,45

Velikom pobjedom (1:0) kod Espanyola te remijem Barcelone u Gijonu, nogometaši Real Madrida vratili su se u igru za naslov prvaka. No, ni gostovanje na Riazoru neće biti lak zadatak za momčad Josea Mourinha. Kod Deportiva karizmatični Portugalac na raspolaganju neće imati Ikera Casillasa, pa će vrata Madriđana braniti Antonio Adan. No, Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Di Maria i društvo, imaju dovoljno snage za novu pobjedu.    

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!