BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 12,42

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

BOLTON - PORTSMOUTH: 1 = 1,50

MARSEILLE - ST ETIENNE: 1 = 1,30

ZAGREB - MEĐIMURJE: 1 = 1,45

FIORENTINA - CHIEVO: 1 = 1,45

HERTHA - SCHALKE: 2 = 1,90

MALLORCA - MALAGA: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10% 
Ukupni koeficijent iznosi 12,42.  
Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 124,20 eura.

BOLTON - PORTSMOUTH: 1 = 1,50

Owen Coyle preuzeo je Bolton kada je bio u vrlo teškoj situaciji i doveo ga do praga ostanka, a utakmica s fenjerašem Portmouthom idealna je prilika za trijumf koji može značiti i konačni spas. Nesumnjivo će domaćini predvođeni Klasnićem jurišati od prve minute na vrata gostiju, a u prošle četiri sezone Bolton je na svom stadionu triput pobijedio Portsmouth, koji se do kraja sezone sprema samo za jednu utakmicu - finale FA kupa s Chelseajem.

MARSEILLE - ST ETIENNE: 1 = 1,30

Euforija u Marseilleu je na vrhuncu, momčad trenera Deschampsa je pred naslovom prvaka Francuske, a kako je igrala u posljednje vrijeme, taj naslov je i zavrijedila. Saint Etienne nije u rangu momčadi koje bi mogle pokvariti planove domaćina, premda još nije osigurao ostanak (vrlo je blizu) i sigurno će se boriti, ali Marseille je u ovom trenutku prejak. 
 
ZAGREB - MEĐIMURJE: 1 = 1,45

Za Pjesnike je ovo prva od tri utakmice koje u nizu igraju na svom stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Zagreb i Međimurje izravni su suparnici u borbi za ostanak, stoga je ovo dvoboj od posebne važnosti. Zagreb je minuli susret kao domaćin dobio 4:2 protiv Karlovca, a Međimurje je na prošlom gostovanju svladalo Lokomotivu 3:1, stoga se obje momčadi mogu nadati dobrom rezultatu. Ipak, Zagreb ima laganu ulogu favorita...

 
FIORENTINA - CHIEVO: 1 = 1,45

Fiorentinina je sezona takoreći gotova. Ispali su u polufinalu Kupa od prvaka Intera, još ranije ispali su i iz Champions Leaguea od Bayerna, a u Serie A ih samo velika negativna serija Palerma, Sampdorije, Juventusa i Napolija može gurnuti u Europu. Dobra momčad, odlična, ali s prekratkom klupom za boj na tri fronte. No, od Chieva su jači. Onako 'od oka'... Barem dvostruko. Fiks jedinica bez puno razmišljanja. 

 
HERTHA - SCHALKE: 2 = 1,90

Hertha će u niži rang. Glavni grad, jedna od najvećih svjetskih metropola, ostaje bez nogometnog prvoligaša. Nije da nisu ulagali u momčad, ali u nečemu su kiksali ove sezone, teško. Schalkeu pak još živi nada u naslov koji u Gelsenkrichenu čekaju desetljećima. U prethodnih nekoliko kola u par su navrata sami sebi jako zagorčali život neočekivanim kiksovima, no, svačija će prognoza biti kako će ovaj rebus riješiti pobjedom. Pa se piše dvojka bez puno straha.

MALLORCA - MALAGA: 1 = 1,45

Mallorca je, uz madridski Real, najbolji domaćin ovogodišnje Primere. Također, Mallorca će se do kraja sezone grčevito boriti za mjesto koje vodi u Ligu prvaka, pa ovoga tjedna mora pobijediti. Malaga nema toliku igračku moć da mogu iznenaditi na Balearima. Pobjeda Mallorce.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje ovdje