BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 5,56

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SLAVEN BELUPO - NK KARLOVAC: 1 = 1,44

CHELSEA - NORWICH: 1 = 1,15

LIVERPOOL - BOLTON: 1 = 1,30

LYON - MONTPELLIER: 1 = 1,40

KAISERSLAUTERN - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,40

ZARAGOZA - REAL MADRID: 2 = 1,20

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 5,56.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 55,60 eura.

SLAVEN BELUPO - NK KARLOVAC: 1 = 1,44

Koprivničani igraju dobro, izgubili su dosad samo od Dinama, dosta zabijaju, a Karlovčani su, pak, momčad s najlošijom obranom lige. U Koprivnicu sigurno ne dolaze s nekom velikom nadom, uspiju li primiti što manje pogodaka, bit će sretni. U ovosezonskom HNL-u Slaven je definitivno gornji, a Karlovac donji, sasvim donji dom hrvatskog nogometa, stoga se ovdje može očekivati i hendikep, a i više od tri pogotka, jer Karlovčani nemaju moć i kvalitetu za obraniti se od konstantnih napada slavenovaca.

CHELSEA - NORWICH: 1 = 1,15

Chelsea je već na startu neočekivano kiksao u Stokeu, no, na svom terenu teško da će dopustiti takvo nešto, pogotovo debitantu Norwichu, premda su se dosta mučili proteklog vikenda protiv WBA. Vratar Chelseaja Petr Čech pretrpio je ozljedu medijalnog ligamenta koljena i mogao bi pauzirati i do mjesec dana, ali ne bi to u ovom dvoboju smjelo biti presudno. Daleko više posla imat će vratar Norwicha jer će domaćin od prve minute krenuti u ofenzivu, a da će im gosti uspjeti odoljeti i nije za očekivati.

LIVERPOOL - BOLTON: 1 = 1,30

Liverpool je u 1. kolu protiv Sunderlanda iskazao staru boljku izuzetno lošeg postotka realizacije prilika (Suarez je promašio i jedanaesterac), ali igra je ipak ono što obećava, a da je tako vidjelo se u drugom kolu kada su nakon 11 godina slavili kod Arsenala. Bolton je startao odlično i sigurno se radi o sastavu koji može biti u gornjem dijelu Premiershipa, ali Anfield je prošlih godina bio ukleto mjesto za Skitnice. U posljednjih pet utakmica Liverpool je svaki put pobijedio, četiri puta s dva ili više razlike pa je ta neugodna tradicija uteg oko vrata igrača Boltona.

LYON - MONTPELLIER: 1 = 1,40

Lavovi imaju dosta problema s obranom, nedostaje im Cris te još neki igrači, a kao glavnog krivca komentatori često ističu Lovrena. No, činjenica je da su se u tri utakmice na otvaranju sezone suočili sa zaostatkom, morali stizati prednost protivnika. Neće im ni sada biti lako, stiže im Montpellier koji je sjajno otvorio sezonu s tri pobjede u tri susreta, postižu prosječno i dva pogotka po utakmici. No, Lyon ovaj susret jednostavno mora dobiti, ako na svom terenu ne osvoje sva tri boda, bit će to nagovještaj produbljenja krize, navijačima Dinama Lyon je sada posebno zanimljiv jer francuski prvoligaš stoji na putu zagrebačkom klubu u Ligi prvaka.

KAISERSLAUTERN - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,40

Iako su Bavarci kiksali na startu, zbog toga u Münchenu nitko nije bio previše zabrinut. Bayern se tek zahuktava, a s povratkom oporavljenog Robbena i igra bi trebala biti sve bolja. Prije točno godinu dana Kaiserslautern je protiv Bayerna na svom terenu slavio sa 2:0, no, teško će i ove sezone ponoviti takav pothvat. Pogotovo što domaćin više nema napadača klase Lakića. Bavarci su odradili ono što su morali, ušli su u Ligu prvaka, skupina im je pravi izazov s Man Cityjem, Napolijem, i Villarrealom, ali o tome će misliti sredinom rujna kada počinju utakmice u ovom lukrativnom natjecanju. Do tada treba odraditi domaću zadaću.

ZARAGOZA - REAL MADRID: 2 = 1,20

Eppur si mouve. Da, Primera kreće. Izgledalo je da neće biti ništa od utakmica niti ovog vikenda, ali dogovor je postignut, pa su španjolski profesionalci prekinuli štrajk i tako će utakmicama drugog kola započeti nova prvenstvena utrka u kojoj će samo Real i Barcelona ganjati naslov prvaka, dok će ostali biti kulisa tog dvoboja. Real prvu utakmicu igra kod Zaragoze, Inače dužnika iz prošle sezone. Jer upravo je porazom od spomenute momčadi Mourinhova ekipa izgubila utrku s Barcom. Dakle motiva za Ronalda i društvo je napretek, a kada se u obzir uzme kvalitete, onda je posve jasno kako će ovaj dvoboj završiti.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.c

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!