BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 32,27

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude BetAdria.com internet kladionice sa koeficijentom 32,27.

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SAD - PANAMA: 1 = 1,20

DANSKA (U21) - ŠVICARSKA (U21): X = 3,20

ŠPANJOLSKA (U21) - ENGLESKA (U21): 1 = 2,00

HURACAN - VELEZ SARSFIELD: 2 = 1,70

PARAGVAJ - RUMUNJSKA: 1 = 1,55

ELFSBORG - MJALLBY AIF: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 32,27.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 322,70 eura.

SAD - PANAMA: 1 = 1,20

SAD i Meksiko dvije su najjače nogometne sile na Gold kupu, prvenstvu koje obuhvaća države sjeverne i srednje Amerike. Sve osim njihova finala bilo bi veliko iznenađenje. Ostali su pomalo egzotični, ima tu, doduše, pravih igrača, ali momčadski su na niskoj razini. Panamu vodi Julio Dely Valdez, koji je tijekom karijere zabijao za Cagliari, PSG, Oviedo i Malagu. Šteta za njegove sunarodnjake da im ne može pomoći na travnjaku. Ovako će to za Amerikance, domaćine ovog natjecanja biti samo još jedna utakmica u nizu koja će poslužiti kao priprema za završnicu. Amerikanci imaju vrlo dobru momčad, predvođenu Landonom Donovanom i veliki su favoriti u ovom,ali i svim ostalim dvobojima, osim s Meksikom.

DANSKA (U21) - ŠVICARSKA (U21): X = 3,20

Danska je domaćin najboljih mladih nogometaša Starog kontinenta. Zanimljivo natjecanje na kojem sudjeluju već etablirana imena. Danci domaćinstvo žele obilježiti velikim rezultatom, za početak je to prolazak skupine, a onda, tko zna, možda im se potpuno otvori. No, Švicarska u posljednje vrijeme bilježi dobre rezultate u mlađim kategorijama. Iskoristili su sav potencijal kojeg su donijeli emigranti, pa u njihovim redovima igraju podrijetlom Turci, Srbi, Hrvati, Albanci. Svi oni čine vrlo kompaktnu momčad koju je teško nadigrati, a kamoli pobijediti. Remi na otvaranju prvenstva stoga nam se čini sasvim izglednom opcijom.

ŠPANJOLSKA (U21) - ENGLESKA (U21): 1 = 2,00

Odmah na početku Euro do 21 godine vidjet ćemo i pravi klasik. Španjolska protiv Engleske. Kad pogledate moguće sastave obje reprezentacije vidjet ćete mnogo poznatih prezimena. S jedne stane De Gea, Asenjo, Azpilicueta, Canales, Capel, Javi Martinez, Jeffren ili Krkic, a s druge Gibbs, Smalling, Richards, Wilshere, Caroll, Sturridge ili Walcott. Da samo dio njih istrči na travnjak u Hernigu, bio bi to spektakl. No, premda se Englezi trude pratiti najbolje, sa Španjolcima se ne mogu mjeriti. Furija je pravi vladar nogometa, prije su to bili u mlađim kategorijama, a sada su to nadogradili i s velikim dečkima. Zato dajemo prednost Španjolcima jer imaju taj pobjednički gen usađen od prvog dana bavljenja ovim prekrasnim sportom.

HURACAN - VELEZ SARSFIELD: 2 = 1,70

Ostalo je samo dva kola do kraja Clausure. Velez Sarsfield nalazi se na prvom mjestu i dvoboj s pretposljednjim Huracanom može ga dovesti do predvorja raja, odnosno do naslova. Lanus opasno prijeti, samo je bod iza Veleza. Aperturu su završili na drugom mjestu, jasno je da to ne žele ponoviti u Clausuri. Imaju problema na gostovanjima i zato se prednost istopila, međutim, bolji su od Huracana i to će pokazati u ovom dvoboju. Huracan je napokon prekinuo niz poraza, u posljednjem kolu slavili nad Tigreom, ali teško će moći zaustaviti lidera.

PARAGVAJ - RUMUNJSKA: 1 = 1,55

Paragvajci se spremaju za nastupu na Copa Americi koja starta početkom srpnja. Rumunjska je na turneji po Južnoj Americi, nedavno su izgubili od Brazila, a sada će pokušati iznenaditi domaćine u Asuncionu. No, sve će ostati na pokušaju. Rumunjski nogomet je u krizi, reprezentacija je odavno prestala biti bauk za mnoge, nema ih na velikim natjecanjima, a bljesak klubova, često zamjeni njihov nagli pad. Sustav se urušio, i premda ima kvalitetnih igrača, nema momčadi. Paragvajci su vrlo dobra selekcija, osobito moćna u napadu, Barrios, Valdez i Santa Cruz su imena koja izazivaju respekt.

ELFSBORG - MJALLBY AIF: 1 = 1,45

Švedsko prvenstvo tek se zahuktava, ali neke stvari se polako naziru. Tako će se Elfsborg boriti za sam vrh, a njihov suparnik u 11. kolu Mjallby pokušat će izbjeći najgore, odnosno preseljenje u drugu ligu. Stoga njihov međusobni sraz bi trebao proteći u napadima domaćina koji će na kraju uroditi plodom, pitanje je samo kolika će biti konačna razlika u korist Elfsborga, prijateljima nogometa u Hrvatskoj poznatog po utakmica s Dinamom prije nekoliko godina.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!