FOTO  Šest medalja za Judo Klub Neretva Mostar

judo klub neretva, Sarajevo

...Sarajevo Open 2015", sportom protiv droge. Turnir je održan u Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samaranch" Zetra, u organizaciji JK Nipon Sarajevo, a okupio je oko 400 natjecatelja iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije.

Mostarski klub "Neretva" je nastupio sa osam natjecatelja, a ukupno je osvojeno šest sjajnih odličja (četiri zlatne i dvije brončane medalje). U mlađim uzrastima ovaj put bez premca je bio naš sjajni Hrvoje Knezović u kategoriji +34 kg, gdje je sve svoje protivnike (4) pobjedio sjajno odabranim tehnikama te zauzeo prvo mjesto. Pored njega za st.pionire nastupili suVesna Vukoja +63 kg i Srđan Ajvaz-66 kg koji su briljirali, pobjedivši također sve svoje protivnike. Vesna Vukoja je nastupila i za uzrast kadetkinja gdje također nije imala premca te se i tu okitila zlatnom medaljom. Brončani su bili Korina Džidić u kategoriji -28 kg i Karlo Križanac +42 kg gdje ih je jedan poraz koštao ulaska u finale, ali zauzeli su sjajno treće mjesto.

Trener kluba je jako zadovoljan postignutim, a nakon natjecanja odmor su potražili u Sarajevskom ZOO vrtu"Pionirska dolina" gdje su proveli ostatak dana.