FOTO  Judo klub Hercegovac uspješno organizirao Kup Hercegovine

Judo klub Hercegovac
... a sve u organuzaciji istoimenog kluba sudjelovalo je oko 400 natjecatelja iz 6 zemalja. Turnir je protekao organizacijski bez mane a organizator je dodjelio posebne plakete ljudima koji su najzaslužniji za razvoj judo sporta u Mostaru. Turnir se odvijao na 5 borilišta na kojima je sudilo 10 sudaca.
Sveukupni pobjednici :
1. Akademik Nikšić
2. Neretva Mostar
3. Borsa Mostar
4. Creativ Graz
5. Crnogorac Cetinje

 

Iz Judo kluba Hercegovac se ovim putem najiskrenije zahvaljuju svojim članovima i njihovim roditeljima koji su po tko zna koji put pokazali da su uz klub kad je najpotrebnije.
"Također ovom prilikom se želimo kao klub zahvaliti svima onima koji su ovu našu manifestaciju podržali u bilo kojem obliku u prvom redu to su Fonda za zaštitu okoliša, Benzinske crpke Oil- ac te Studentski centar u Mostaru. Zatim se želimo istaknuti Copy shop Mostar, Elite security, Guma M, Halo taxi 1506, Hercegovina vino, Hercegovka voda, Kraš, Loritč metrology, Suncokret pekare, Zk office, Autosalon Zoom, Videoton videoakustika. Također želimo zahvaliti judo savezu Bosne i Hercegovine, Gradskoj upravi grada Mostara i Sportskom savezu grada Mostara i svima koji su na bilo koji način pomogli pri organizaciji turnira.

Medijski su turnir podržali Dnevnik.ba, Naša tv, Večernji list, Pogled.ba, Hrvatski medijski servis te im se ovom prilikom srdačno zahvaljujemo.
Slijedeće godine očekujemo kako bi smo mogli okupiti još i više a organizacijski ćemo definitivno nastojati biti još i bolji.