Članovi KK Hercegovina osvojili 28 medalja

...za učenike, učenice, mlađe kadete i kadetkinje te seniore. Kao i  sa svih dosadašnjih natjecanja vratili su se sa hrpom medalja. Osvojili su ih čak 28, od čega 11 zlatnih, 6 srebrnih i 11 brončanih, a svoje zadovoljstvo ne kriju u vodstvu najstarijeg čitlučkog karate kluba.

Zlatne medalje su osvojili: Mario Sabljić, Ivan Pervan, Nikola Musa, Marko Miloš, Ivana Ivanković, Jelena Zovko, Kristina Zovko, Irena Prga, Ana-Marija Tomić i Iva Prskalo, srebrne: Jure Bevanda, Zoran Zovko, Karlo Aralo, Mario Pehar, Ivan Planinić i Tomislav Barbarić te brončane:  Antonio Doko, Mario Prga, Mateo Kordić, Antonio Dugandžić, Marko Bevanda, Marin Stojić, Ivan-Matijas Sivrić, Ante Luburić, Jure Stojić, Brigita Sivrić i Ivana Sivrić. Zapažen nastup imala je i seniorska ekipa koja je osvojila zlatnu medalju te time stavila pečat na uspješan nastup mladih brotnjaka u Zagrebu.

Uzorak Slike

Zahvaljujući zalaganjima trenera Josipa Primorca, Daniela Vučića, Dalbora Vučića, Josipa Grbavca i Branimira Luburića kontinuitet dobrih rezulta se nastavlja, a budući da je ovo tek početak natjecateljske godine, očekuju se izvrsni rezultati i na natjecanjima koja slijede.

Brotnjo.info