FOTO  Bombarder s Neretve Damir Beljo pobijedio u Dusseldorfu

Beljo

Nakon što je „Bombarder s Neretve" izbivao iz ringa gotovo 11 mjeseci , večeras je ponovno zasjao u punom sjaju. Ovog je puta nokautirao 41-godišnjeg Rumunja Mihaia Macoveia u drugoj rundi.

Macovei je bio prvak Rumunjske u amaterskom boksu , no u profesionalnom se boksu nije proslavio. Beljo je unatoč ozljedama pobijedio na ovoj jakoj boksačkoj reviji u Dusseldorfu te sada Mostarcu predstoji operacija lakta nakon koje planira napad na neku od najprestižnijih titula.

"Nokautirao sam ga klasičnim u 2. rundi..Bogu hvala! Od ovog ne treba praviti neki bauk jer sam pobijedio čovjeka koji je realno kanta za nabijanje, ali eto svaki meč shvaćam ozbiljno jer ne želim biti bahat pa da mi Bog da da me kanta nabij.. Treba čovjek biti realan i ne treba neke pobjede dizati u visine. Bila bi senzacija da sam ovo izgubio , ali eto opet Bogu hvala..S obzirom da se radi o povratničkom meču, Bogu hvala dobro je prošlo. Već u 1. rundi Rumunj mi je naletio na desnu i bio je na podu te je ustao uz zvuk sirene. Početak druge runde bio je i kraj za njega. Udarac u jetru ga je ostavio dugo na podu poslije odbrojavanja. Karte za event koštale su 80 eura i sve je bilo puno..Naravno , mjesta je bilo samo za par stotina ljudi. Čestitam svojim kolegama koji su nastupili za UFD GYM:Robertu Soldicu,Maukoviću i Geardu Ajetovicu, naravno i ostalim stranim borcima na odličnim pobjedama..Hvala mojim sponzorima i svima vama koji me bodrite i najviše hvala BOGU! Bog vas blagoslovio!" - kazao je za naš portal Damir Beljo.

Ovo je bila Beljina 23. pobjeda u isto toliko odrađenih borbi. Portal Hercegovina.info čestita Bombarderu s Neretve!

Davor Martinović/HERCEGOVINA.info