SINDIKAT SKB MOSTAR "Vlada HNŽ-a postavila je krivotvoreni dokument Županijskog suda u Mostaru"

Vlada HNŽ, Nezavisni sindikat SKB

"Vlada Hercegvačko-neretvanske županije postavila je krivotvoreni dokument Županijskog suda u Mostaru", tvrdi predsjednik Nezavisnog sindikata Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar Ivica Anić.

"Ovim putem želimo upoznati javnost sa skandaloznim, nedopustivim, a nadasve, nemoralnim radnjama Vlade HNŽ. Naime, isti su na svojoj službenoj web stranici Vlade HNŽ-a, postavili KRIVOTVORENI DOKUMENT, odnosno rješenje Županijskog suda u Mostaru od 11.2.2021. godine, broj: 58 0 Rs 225213 21 RsŽ. 

Vlada HNŽ,Nezavisni sindikat SKB

Sporni dio kojeg nema u originalnom rješenju.

"O čemu se radi? Navedeno rješenje od 11.2.2021. god. zaprimio je i sindikat NSZ SKB Mostar i ono se razlikuje u samom sadržaju i naravi, od onoga kojeg je na svoju službenu stranicu postavila Vlada HNŽ, a sve sa ciljem obmane i zbunjivanja šire javnosti, posebno ako se uzme u obzir da ovakve radnje predstavljaju kazneno djelo", poručuje UO Nezavisnog sindikata SKB Mostar.

ORIGINALNO RJEŠENJE ŽUPANIJSKOG SUDA U MOSTARU

Vlada HNŽ,Nezavisni sindikat SKB

Vlada HNŽ,Nezavisni sindikat SKB

Vlada HNŽ,Nezavisni sindikat SKB

Poziv Tužiteljstvu da reagira.

"Ovim putem pozivamo nadležna tijela, posebno Tužiteljstvo HNŽ, da poduzme odgovarajuće radnje iz svoje nadležnosti. Sindikat će poduzeti sve zakonom dopuštene radnje s ciljem zaštite svojih interesa", poručio je Upravni odbor Nezavisnog sindikata SKB Mostar.

Podsjetimo, danas nešto ranije Vlada HNŽ izdala je priopćenje, u kojem se pozvala na navedeni dokument Županijskog suda u Mostaru, u kojem tvrdi kako je na snazi zabrana štrajka. Nakon toga su odmah reagirali sindikati i rekli kako Vlada obmanjuje javnost i krivo tumači isti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.