Prevarena supruga odsjekla mužu penis. Dvaput!

penis, osveta, preljubnik, preljuba
... Zhang Hung sočnu ljubavnu poruku sa supruginog mobitela, nije ni slutio što će ga snaći.

Kako se Fan Lung zaboravio izlogirati, njegova je 30-godišnja supruga Feng bila zaprepaštena kada je na svom mobitelu ugledala poruke koje je njen muž slao ljubavnici. Pao joj je mrak na oči, zgrabila je škare i pojurila u sobu gdje je spavao njen muž. Luda od bijesa, škarama je odsjekla njegovo spolovilo.

Fan je hitno prebačen u bolnicu, gdje su mu prišili odsječeni spolni organ. No, ljubomorna i još uvijek bijesna Feng ušuljala se u njegovu bolničku sobu i po drugi put mu odsjekla muškost, ali ovog puta je njegov penis bacila kroz prozor bolnice.

Bračni par je zatim pronađen ispred bolnice, gdje je krvlju obliven Fan mlatio svoju osvetoljubivu suprugu. Bolničko osoblje ga je zaustavilo i primilo Feng na obradu, i tek tada su shvatili o čemu se radi. Liječnici i policija pretražili su područje oko bolnice, ali nisu uspjeli naći muškarčevo dvaput odrezano spolovilo, jer ga je najvjerojatnije odnijela neka od mačaka ili pasa lutalica iz okoline, prenosi Jutarnji list.

Fan je nakon liječenja fizički u stabilnom stanju, ali je emotivno izvan sebe. Njegova ljubavnica došla ga je posjetiti u bolnicu i rekla je da se želi udati za njega čim to bude moguće. Ne smeta joj, kaže, ni to što je izgubio plodnost.

Fanova supruga Feng je uhićena zbog nanošenja teških fizičkih ozljeda.