VIDEO  Elisabetta Canalis skinula se za Cavallija

elisabetta canalis
Iako većinu vremena provodi isključivo u zagrljaju svog ljepuškastog zaručnika, čini se kako Elisabetta ima dovoljno vremena da se posveti samostalnim projektima, pa je tako još u studenom za Cavallija snimila reklamnu kampanju za koju se, na sveopće oduševljenje, razodjenula u donje rublje.



Ako niste bili uvjereni da Elisabetta Canalis, koju su nedavno proglasili "erotskim snom svakog muškarca", s pravom drži status istinske ljepotice, evo vam prilike da promijenite mišljenje.

  • Roberto Cavalli

"Bilo mi je izrazito zadovoljstvo i velika privilegija raditi za Roberta i Evu Cavalli. Brend Cavalli je oduvijek bio sinonim za vrhunsku talijansku modu i poznat je diljem svijeta. Ponosna sam što su upravo mene odabrali za kampanju koju su snimila dvojica najboljih svjetskih modnih fotografa, Mert Alas i Marcus Piggott", izjavila je Elisabetta.

  • Roberto Cavalli

"Za svoju iduću kolekciju donjeg rublja inspiraciju sam pronašao u pravoj ženi, koja ima nepogrešiv nastup, karizmu i seksualnost. Bio sam uvjeren kako je Elisabetta savršen izbor za unošenje duha u ovu kampanju... i nisam pogriješio", izjavio je Roberto Cavalli.

  • Roberto Cavalli

Ekipa na snimanju bila je sastavljena od vrhunskih profesionalaca, uključujući vizažisticu Charllotte Tilbury, Eva Cavalli koja je bila umjetnička direktorica te slavnih fotografa Mert&Marcusa.

net.hr