Kim pokazala kako je stala u 'mokru' haljinu na Met Gali: Sada znamo tajnu njezinog nerealno uskog struka

Kim pokazala kako je stala u 'mokru' haljinu na Met Gali: Sada znamo tajnu njezinog nerealno uskog struka
Kim Kardashian se na Met Gali pojavila u 'mokroj' haljini s potpisom francuskog dizajnera Thierryja Muglera i izazvala lavinu kritika. Još će se dugo pričati o outfitu kojeg je Kim Kardashian nosila na nedavnoj Met Gali. U pripijenoj haljini i visećim kristalima izgledala je kao da je tek izašla iz mora.

No, najviše je pozornosti izazvao njezin nerealno uzak struk oko kojeg se kasnije povela žustra rasprava na internetu. Neki su uvjereni da je Kim isključivo zbog estetskih razloga izvadila rebra.

Ubrzo je Vogue na YouTubeu objavio video koji je otkrio kako je Kim postigla tako uzak struk. Učinila je to na poprilično staromodan način - korzetom.

Pritom su ju 'stezala' trojica muškaraca kako bi besprijekorno izgledala u haljini Thierryja Muglera.

Kim se u jednom trenutku obratila Anni Wintour, urednici Voguea i organizatorici Met Gale, poručivši joj: "Anna, ako ne sjednem na večeri, sad znaš zašto".

Očekivano, video je izazvao mnoštvo negativnih komentara na nerealni izgled starlete. "Ovo je nezdravo, doslovno je pomaknula organe sa svog mjesta", "Nepotrebno, neprirodno i nesigurno", "Hvata me anksioznost kad vidim koliki joj je struk", "Imam osjećaj da ne mogu disati samo zato što ovo gledam", samo su neki od njih.

Nakon Met Gale Kim je otkrila da je inspiraciju za svoj kontroverzni look pronašla u filmu 'Boy on a Dolphin', točnije u sceni kada Sophia Loren izlazi iz mora. Haljinu je osmislio i dizajnirao Thierry Mugler, što je njegov prvi dizajn u posljednjih 20 godina, a za izradu je bilo potrebno čak osam mjeseci.

tabloid.hr