Beyonce u novom dokumentarcu otkrila dosad nepoznate detalje iz osobnog života: 'Trudnoća je bila neočekivana i teška'

Beyonce u novom dokumentarcu otkrila dosad nepoznate detalje iz osobnog života: 'Trudnoća je bila neočekivana i teška'
'Homecoming', dokumentarni film o Beyonecinom prošlogodišnjem nastupu na Coachelli, od danas je dostupan na Netflixu.

Radi se o tajnom projektu na kojem je pop diva dugo radila, ali ni ovoga puta nije nedostajalo iznenađenja. Naime, uz dokumentarac je izbacila i istoimeni novi album, odnosno live snimku nastupa s Coachelle. Radi se o povijesno značajnom nastupu budući da je Beyonce bila prva Afroamerikanka na listi glavnih izvođača tog festivala.

Osim nastupa, pjevačica je u dokumentarcu otkrila i neke detalje iz privatnog života, poput trudnoće s blizancima Sirom i Rumi.

Beyonce tvrdi da se "nije osjećala kao ona" pa neke plesne pokrete iz koreografije nije mogla izvesti na svoj način. "U početku je bilo puno grčeva i iznutra moje tijelo jednostavno nije bilo povezano. Moj um nije bio tamo, htio je biti s djecom. Ono što ljudi ne vide je žrtva", otkrila je pjevačica.

"To je moj prvi povratak doma - na pozornicu nakon poroda pa sam sama stvorila svoj doček i to je teško. Bilo je dana kada sam mislila da nikada neću biti kao prije, ista u fizičkom smislu, da moja snaga i izdržljivost više nikada neće biti isti", dodala je.

'Homecoming' uključuje dosad neviđene fotografije i kućne snimke iz Beyonceinog života u kojima, između ostalog, progovara o svojem majčinstvu. "Pokušavam shvatiti kako balansirati kreativnost i brigu o šestogodišnjakinji i blizancima kojima sam potrebna", kazala je pjevačica.

tabloid.rtl.hr