FOTO  Ana Rucner, Vlatka Pokos, Anica Kovač, Boris Banović uveličali prvi rođendan La Bellezza studija

Ana Rucner, vlatka pokos, Anica Kovač, Boris Banović

Na glamuroznom obilježavanju prvog rođendana frizerskog salona La Bellezza u Mostaru predstavljeni su novi frizerski i beauty trendovi. Voditeljica programa, atraktivna Vlatka Pokos, naglasila je kako ovaj studio nudi vrhunske kozmetičke tretmane za kosu i kožu, s posebnim naglaskom na predstavljanjem noviteta. Tomo Vidošević, stručnjak za fotoepilaciju, predstavio je IPL aparat za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica bezbolnom i sigurnom metodom pomoću impulsa svjetlosti. La Bellezza studio nudit će tretman ovog noviteta industrije ljepote. IPL aparat može uklanjati sijede dlake (nemaju melanima, a IPL ih prepoznaje i eliminira).

Dr. Igor Žuljan iz Splita, specijalist oftamolog, upoznao je nazočne o primjeni estetskih tretmana lica, kao što su aplikacije botoksa i filera na bazi hijalunorske kiseline, kao najučinkovitijeg i medicinski neškodljivog tretmana protiv bora i za ublažavanje crta lica.
Marijana i Dario Azinović zahvalili su svojim klijentima na povjerenju i na tome što su prepoznali La Bellezza studio kao mjesto novih trendova u industriji ljepote. Upoznali su klijente da će se tretmane IPL aparata moći koristiti od početka veljače (prvih 20 dan uz popust od 20 posto). Upriličena je i modna revija na kojoj su manekenke Tea Bošković, Petra Dukić, Tea Zadro, Dženita Dumpor, Sandra Zadro i Ana Bavrka u haljinama brenda Sherri Hill prezentirale svečane frizure i make up za mladenke i maturantice. La Bellezza studio svoje vjerne klijente odlučio je nagraditi, a modni guru Boris Banović dobio je zadatak izvući onog sretnika koji je osvojio iphone 6. Brojni uzvanici, među kojima i Vladimir Vuksanović, žaštitno lice studija, Anica Kovač, Boris Banović uživali su u slasnim zalogajima, pjenušcu i koktelima, a posebnu pozornost izazvao je uvijek energičan nastup svijetski poznate čelistice Ane Rucner koja je uistinu oduševila svojom izvedbom dionica klasične i popularne glazbe.