2CELLOS imaju novi spot Vivaldi Storm i najavili novi album! Let There Be Cello!

2CELLOS

"Uvijek kažemo da želimo srušiti predrasude o violončelu i granice između glazbenih žanrova. Ovaj album to pokazuje. Inspiraciju smo crpili iz svih izvora, od pop hitova pa do bezvremenske klasične glazbe, od klasičnog rocka pa do filmske glazbe. Ovaj album ima mnogo toga - uključujući i neke 2CELLOS originalne pjesme. Nema pravila, samo neka bude violončelo.", poručuju 2CELLOS.

Danas su objavili spot za skladbu "Vivaldi Storm".

Spot je sniman u Hrvatskoj, a ni ovoga puta ne izostaje energična svirka, dinamična kamera i eksplozivna rasvjeta kako bi se dočarala drama.

"Volimo Vivaldijevu dramu pa smo pomislili kako bismo mogli unijeti 2CELLOS oluju u jedno od njegovih najpoznatijih djela. Za spot smo trebali prikladno dramatičnu i prekrasnu lokaciju - našli smo je u kamenolomu blizu Pule. Ljeto traje, ali oluja dolazi.", kažu 2CELLOS.

Na novom albumu, Luka i Stjepan će nam se predstaviti i s dvije svoje originalne pjesme koje do sada nismo čuli: "Concept2," i "Cadenza.

Od pop hitova i legendarnih skladbi, među ostalima su odabrali: "Perfect" (Ed Sheeran), "Despacito" (Luis Fonsi), "Eye of the Tiger" (Survivor), "Imagine" (John Lennon), "Hallelujah" (Leonard Cohen) Na albumu će biti i "Seven Nation Army," (The White Stripes) koju su 2CELLOS odsvirali u finalu Lige Prvaka u Ukrajini.

Produkciju albuma uz 2CELLOS, potpisuje i Filip Vidović.

Popis pjesama:

Concept2
Eye of the Tiger
Pirates of the Caribbean
Cadenza
Hallelujah
Perfect
Vivaldi Storm
Whole Lotta Love
Seven Nation Army
Asturias Meets Carmen
Despacito
The Show Must Go On
Imagine
Champions Anthem