Kralj dijaspore Mate Bulić sinoć pjesmom zagrijao Kaštele

22.12.2017
1/10

Sinoć je u Kaštelima u predivnome ambijentu Božićnoga grada održan koncert kraja dijaspore kršnoga i dičnoga Hercegovca Mate Bulića.

Sve fotografije u GALERIJI

Koncert je počeo u 21 sat laganim zagrijavanjem svih prisutnih sa poznatim Matinim hitovima, "I ja sam Čovjek", "Ivana", "Kućo stara"...

Iako je Kaštelima sinoć temperatura bila 2 stupnja Mate je svojom pjesmom zagrijao publiku, koja je uz Matine stihove uživala i u kuhanom vinu i kobasicama.

Nakon što Mate napušta pozornicu i silazi među publiku počinje počinje pravo narodno veselje koje traje sve do 23:30 satu kada je koncert i priveden kraju.

Što reći na kraju veliko hvala svim koji su večeras bili i veselili se u Božićnome gradu i jedno veliko hvala poglavrstu grada Kaštela koji su omogućili ovaj koncert, kao i vjernome bendu od Mate grupi Delta iz Ploča.

Da istaknem koncert je protekao bez ijednoga izgreda u predivnome ambijentu što se može vidjeti iz priloženih fotografija. Veliko hvala svima od srca u ime Mate Bulića i benda Delta iz Ploča i moje malenkosti dolje potpisanim. Sretan i blagosovjen Božić i Božićni blagdani.

Tekst i foto by: Ivica Lozina


loading...