Udala sam se zbog para, a moj je život postao pakao

brak
... ispovijedi za Net.hr sve priznala:

Ovo je njena priča:

Toliko sam nesretna u tom braku da ne znam što da radim više. Mislim ako odem od njega da ću sve izgubiti. Ne samo novac, status i posao nego i svoju obitelj. Svoju djecu i roditelje. Znači ušla sam u taj brak prije 5 godina i od tada živim u paklu.

Imam seks sa čovjekom kojega uopće ne volim. Moram ga svaki dan gledati i svaki dan s njim razgovarati. I to zbog čega? Zbog Karijere? Da karijera i posao su mi super od kada sam s njim, ali ja nisam sretna.

Inače sam završila marketing, a moj muž ima veliku firmu u kojoj radim kao direktorica marketinga. Priznajem, nisam na to mjesto došla jer sam dobra u svom poslu nego jer sam mu žena. Bilo je puno boljih kandidata i još ih uvijek ima, ali ja sam direktorica jer sam ušla u brak iz kojeg želim pobjeći.

Svaki dan razmišljam i tako već 5 godina kako da ga ostavim i da sve bude ok. Moji roditelji i njegovi roditelji se znaju godinama i tako je došlo do toga da mi budemo savršeni par. Ono kao da ostane sve u porodici. Kakva porodica kad je njega ne volim?

Znam da će mnogi reći da sam glupačica što sam pristala na to, ali vjerujte mi nisam znala da će biti ovako. Mislila sam da ću ga zavoliti. Da će ipak biti lijepo. Bilo je i novaca. Pa onda da ćemo putovati i da će ispasti na kraju od toga bajka. Nije bajka već pravi pakao. Nije samo to nego znam da me i vara. Iskreno to mi toliko ni ne smeta jer može svoje potrebe zadovoljiti negdje drugdje, a mene ne davi", napisala je Ana.

Ne znam što da više radim? Kako da odem iz svega toga a da ne izgubim sve. Tu su i dvoje djece koje ne želim povrijediti. Kojima ne želim reći da njihovog tatu ne volim. A izgubit ću i posao, novac i sve privilegije koje imam za sada. Ako trpim dalje puknut ću. Ako ga ostavim ostat ću bez svega. Mislite da će mi roditelji biti sretni zbog toga ako ga ostavim. I oni će mi okrnuti leđa. Oni njega gledaju kao da je nekakvo savršenstvo. Nek probaju živjeti s njime. Luda sam od tog razmišljanja svaki dan.