Top 5 bizarnih savjeta kako postići orgazam

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene

Jedni zauzimaju filozofsko stajalište pa raspravljaju o bitku orgazma, a drugi su pragmatičniji i pitaju se čemu on uopće služi i ima li od orgazmičkog iskustva koristi za čovječanstvo. Treći su najpametniji i nama najkorisniji te se pitaju - kako doseći vrhunac?

1. Znanstvenici u Nizozemskoj proučavali su koliko je fizički kontakt bitan muškarcima i ženama da dožive orgazam. Jasno, pokazalo se da kod muškaraca glagoli kao što su trljanje, stiskanje, diranje itd. igraju puno veću ulogu nego kod žena, no ono što je zanimljivije od ovog što smo već znali jest jedna iznenađujuća 'pojava' koja se dogodila u sobi za promatranje parova. Naime, pokazalo se da je muškarcima i ženama lakše doživjeti vrhunac dok na nogama imaju čarape! Kod parova koji su se žalili da su im doslovce mrzle noge, orgazam je postiglo njih 50%. Kada su im nabavili čarape, uspješnost obavljenog posla je bila puno veća - 80%! Dakle, dragi naši - navucite čarape!

2. Opop, evo razloga da budemo ljubomorne na sve sponzoruše svijeta - žensko zadovoljenje u krevetu direktno je povezano s imovinskom karticom njihova partnera. Znanstvenici Jonathan Leake i Holly Walt otkrili su da bogati frajeri djeluju na žene kao afrodizijak te utječu na jačinu njihova orgazma, ali i na učestalost. Bogati muškarci su moćni, uspješni, samouvjereni i karizmatični - znaju što žele i to dobiju, a svoj uspjeh pokazuju i tako što su fantastični u krevetu. Žene koje su iskusile višestruke orgazme s bogatim muškarcima kažu da oni 'operiraju' na drugačiji način od onih koji skupljaju kovanice po podu, nazivajući ih 'sreća'. Studija kaže da je takav užitak očekivan na temelju onoga što znamo o evoluciji i o tome da su žene oduvijek birale muškarce uz koje osjećaju sigurnost (u prijevodu, ne moraju misliti na račun za struju dok svršavaju) te da će raditi diskriminacijsku razliku među frajerima po principu njihove kvalitete. Također, žene znaju da će tipovi s dubljim džepom jednog dana nesebično investirati u njihovu djecu. Ako ništa drugo, možda je vrijeme da naši dečki nabave novi novčanik?

3. Znate li da se možete napaliti uz pomoć namirnica? Svi znamo za 'stare' afrodizijake poput crnog vina, čokolade, kamenica ili oraha. No jeste li znali da lavanda, želatina i čili papričice jednako pozitivno djeluju na seksualni život? Želite li se same napaliti, a preko glave vam je više jesti čokoladu i piti crno vino, jer ne želite postati debela alkoholičarka, posegnite za krastavcima! Jedno je istraživanje pokazalo da se ženama dotok krvi u vaginu poveća za 13% zbog mirisa krastavaca ili dječjeg pudera. Muškarci najbolje reagiraju na lavandu. Naime, dotok krvi u spolni ogran poveća se za 40 posto ukoliko su okruženi mirisom lavande. Lavanda je očito nekakva prirodna Viagra. Orgazam pomoću hrane? Pa ako se toliko palite na dječji puder, sve je moguće...

4. Prošle godine u listopadskom broju časopisa The Journal of Sexual Medicine objavljena je studija koja je pokazala da trenirani seksolozi (da, i tako nešto postoji) mogu štošta zaključiti o orgazmičkoj prošlosti pojedine žene, promatrajući je kako hoda. Istraživanje je provedeno, ni više ni manje, nego na studenticama iz Belgije koje su ispunile upitnik o svojim seksualnim navikama i ponašanju, a onda su ih znanstvenici izbacili u vrli novi svijet i snimali kamerom dok hodaju javnim površinama. Potom su snimke ocijenjivali spomenuti trenirani seksolozi koji nisu imali uvid u njihovu povijest orgazama i 'pogodili' su u 80% slučajeva.

Koje žene lakše postižu orgazam? One koje rade duže korake, zamahuju guzom i imaju gipkiju kralježnicu. Kažu da to ima veze sa energijom koja slobodno kola njihovim nogama kroz pelvis do kralježnice i ukazuje na mogućnost da orgazam ovisi o anatomskim predispozicijama. Drugo gledište je da su ove žene samouvjerenije oko svoje seksualnosti i da se to može reflektirati u njihovom hodu. Jeste li razmišljali o tome da počnete raditi veće korake?

5. Studija provedena na Indiana University zaključuje da će djevojke koje imaju općenito pozitivnu sliku o ženskim genitalijama lakše postići orgazam. Voditelji studije kažu da naša kultura često opisuje ženske spolne organe kao nešto što je prljavo i što se stalno treba prati te da će žene koje su bile izloženije takvoj slici i negativnoj poruci teško doživjeti radosti zvane 'The Big O'. Dečki uglavnom nemaju taj problem i misle da je njihov penis zakon dok su žene puno kritičnije prema svom tijelu. Što predlažu doktori? Roditelji bi trebali prestati govoriti svojoj djeci koja ulaze u godine spolne zrelosti 'ne diraj se tamo dolje, to je pljavo' i potaknuti ih da provedu neko vrijeme zaključani iza vrata sobe ili kupaonice. Evo i jednog zgodnig edukativnog savjeta!

Dakako, postoje i brojna druga istraživanja koja su pokazala da žene ne mogu uživati u seksu osim ako su opuštene i bez briga jer ako osjećaju strah i anksioznost, mogu se pozdraviti s orgazmom. Ovdje se lijepo uklapa ona pretpostavka o frajerima dubljeg džepa. Tu su i rezultati koji pokazuju da ljepši spol može doći do vrhunca bez diranja, tako da samo razmišlja o orgazmu, o čemu smo

već pisali. Žene koje na taj način postižu apsolutno zadovoljstvo, koriste se kombinacijom mašte, vježbi disanja i tzv. Kegelovim vježbama koje se temelje na vježbanju pubičnih mišića. S druge strane, studija provedena na University of Chicago kaže da za nemogućnost ili teže postizanje vrhunca ne trebamo kriviti sebe već svoje majke jer orgazam ovisi o našim genetskim predispozicijama. Bolje da njih ne slušate, radije kupite novi par toplih čarapa!
A evo i nekoliko zabavnih činjenica o ženskom orgazmu - najčešće ga glume Kanađanke, a lezbijke imaju češće orgazme nego heteroseksualne žene. Također, žene koje čitaju ljubiće imaju veću želju za seksom od onih koje ih ne čitaju. Čini nam se da su dečki odmah dobili inspiraciju za rođendanske poklone!

Zaključak - kako najlakše postići orgazam? Seksajući se sa svojim superbogatim mužem dok nosite tople pamutne čarape, a on vas premazuje dječjim puderom. Nije naodment ni da velikim koracima uskočite u krevet!

izvor: neon.hr