Prije nego što odlučite izgovoriti sudbonosno DA!

vjenčanje, vjenčanje, udaja, brak, žene, aplikacija, ženidba, fratri, svatovi, molba, brak, brakovi i veze, Prijašnje veze, privlačnost, ljubav, veza, povezanost, brakovi i veze, brak, vjenčanja, vjenčanje
Ako ste u dugoj vezi i razmišljate koji je sljedeći korak - provjera osobnog mišljenja nikad nije naodmet!

Pogledajte 12 pitanja koja će vam pomoći u rješavanju mogućih nedoumica prije velikog dana.

1. Prihvaćate li zaista jedno drugo?

Uvijek će biti stvari koje ćemo htjeti promijeniti kod bliskih ljudi u našim životima - ali ako vas neko ne prihvaća takve kakvi jeste, ne omogućava vam da budete svoji i jedinstveni, razmislite još jednom je li ta osoba za vas.

2. Tko sam ja?

Kako vas vaš partner može upoznati i podržavati ako ni sami ne znate tko ste i gdje ste.

3. Jesam li sretan/na u ovoj vezi?

Najvažnija stvar u životu je biti sretan. Ako se često svađate s partnerom i osjećate da morate sami popravljati stvari, nemojte misliti da će se u braku te stvari u potpunosti promijeniti. Vjerojatno neće uopće.

4. Ulažete li podjednako u vezu?

Trudite li se oboje stvarati kompromis? Brinete li se podjednako jedan o drugom? Podržavate li se međusobno i žrtvujete li se ponekad jedno za drugo? Ako sve to radite samo vi, dok druga strana sjedi prekriženih ruku, razmislite ponovo o svojoj odluci.

5. Zabavljate li se kad ste zajedno?

Često viđamo parove koji sjede na romantičnoj večeri hladni i nezainteresirani, kao da se nalaze na dosadnom poslovnom sastanku. To baš nije zabavno.6. Zabavljate li se kad niste zajedno?

Samostalnost je vrlo bitno sačuvati u vezi: provod sa starim društvom bez vašeg partnera trebao bi biti vaš ispušni ventil.

7. Zašto sam ja u ovoj vezi?

Volite li svog partnera, cijenite i poštujete ili se možda samo bojite samoće, činjenice da budete ostavljeni, financijske situacije ili se bojite otići?

8. Ima li ova veza budućnost?

Živjeti u sadašnjem trenutku vrlo je uzbudljivo i divno, ali ako u svojoj vezi nemate nikakav plan za dalje - netko će u vezi postati nesretan!

9. Vjerujete li mu/joj stvarno?

Morate biti svjesni činjenice da je povjerenje osnova svake veze a pogotovo braka. Ako to niste postigli tijekom veze, mogli biste razmisliti o svojoj odluci.

10. Idemo li u istom pravcu?

Neki parovi izbjegavaju teme poput braka, djece, obitelji misleći da će to sve samo doći s vremenom. Nekim osobama nikad ne dođe vrijeme da se skrase, zato je najbolje na vrijeme razgovarati o ciljevima i planovima.

11. Jesam li ja još uvijek ja?

To što nekoga volite ne mora značiti promjenu svojih ciljeva, uvjerenja i interesa. Biti svoj i predan svom partneru istovremeno je i te kako moguće i važno!

12. Jesam li partner ili roditelj?

Brinuti o nekome koga volite je divna stvar - ali ne i kada morate odgajati muškarca za kojeg se udajete! Potreban vam je zreo i ostvaren muškarac, a ne "mamin sin"!