BB Soraja: Nisam lezbijka - imam dečka!

soraja, poljubac, Big Brother, soraja, lezbijke
Soraja Vučelić, bivša sudionica Big Brothera natječe se za Playboyevu djevojku godine, ali trenutno muku muči s jednim problemom. Naime, nedavno je na internetu osvanula jedna fotografija na kojoj se Soraja ljubi s djevojkom.

- Nisam lezbijka. Ta je fotografija stara godinu dana, ma i starija. Bio mi je rođendan pa me prijateljica poljubila. Netko je to ulovio s fotoaparatom i sada sam ja proglašena lezbijkom. Nemam ništa protiv LBGT populacije, ali da volim djevojke na taj način, ne bih imala dečka, već djevojku, zar ne - rekla je Soraja za Puls.


Starleti je raspoloženje popravilo iduće pitanje koje je glasilo: Kako se provela na snimanju jedne emisije koja je emitirana na TV Pinku?

- Bilo je super. Ova je bila na Kopaoniku, sedam dana smo bili tamo i bilo nam je super. Sinoć sam bila sa djevojkama na Playboy-evoj zabavi u Tuzli. Ugodno sam se iznenadila i klubom, i ljudima - rekla je starleta koja je priznala da nema nikakvu tajnu za svoju dobru liniju.
- Prije sam trenirala dva sata dnevno, ali u zadnjih godinu dana nisam bila u teretani. Jedem nakon ponoći, jedem sve i svašta, i slatkiše i meso. Definitivno sam odlučila ponovno krenuti u teretanu odmah nakon Nove godine - otkrila je Soraja Vučelić.