7 pitanja koja si treba postaviti prije ulaska u ozbiljnu vezu

veza, pitanja, žene, seks prakticiranje, pitanje, teško pitanje, odgovor, prekid veze, ljubav, problemi s partnerom, partner, muškarac, voljeti, znakovi, veza, riječi, spašavanje, veza, razvedeni muškarac, brak, prva godina, veza, uspješnost, faze, žene, za žene i muškarce, muškarci, kontrola, kolegica, ljubav na poslu , uredske romanse, seks u uredu, veza, ljubavni krah, samoća, razvod, razlozi, istraživanje, brak, brak, pitanja, problemi, veza, muškarac, žena, dobri znakovi, nezadovoljstvo, veza, očekivanja, sretna veza , recept, muškarac, žena, bračni par, bračni parovi, Oženjeni muškarci , srčane bolesti

1. Vjerujete li mu u potpunosti?

Prije ulaska u ozbiljnu vezu valja se zapitati vjerujete li u potpunosti potencijalnom partneru. Svatko može nositi masku stoga ga je najbolje proučiti u odnosu s obitelji jer se tu tek vidi njegovo pravo lice. Način na koji se odnosi prema roditeljima otkrit će njegov pravi karakter.

2. Vjerujete li mu u potpunosti?

Prije ulaska u ozbiljnu vezu valja se zapitati vjerujete li u potpunosti potencijalnom partneru. Svatko može nositi masku stoga ga je najbolje proučiti u odnosu s obitelji jer se tu tek vidi njegovo pravo lice. Način na koji se odnosi prema roditeljima otkrit će njegov pravi karakter.

3. Osjećate li se ugodno u njegovom društvu?

Početni zanos lako može stvoriti privid da je veza savršena iako je to daleko od istine. Ako se partneri osjećaju ugodno jednom s drugim čak i kad nemaju ništa za reći, to može biti dobra podloga za vezu. Međutim, ako se boje biti u tišini, moguće je.

4. Znate li na koji će vas način partner promijeniti?

Suživot s nekim mijenja i nas same, stoga treba mudro birati. Partner nas može promijeniti na bolje, ali i na gore stoga prije nego li se upustite u ozbiljnu vezu razmislite budi li partner u vama ono dobro ili samo najgore.

5. Dijelite li ista uvjerenja?

Srce se lako može zavarati, ali jednom kad početni zanos prođe treba se zapitati dijelite li s potencijalnim partnerom ista uvjerenja, životne ciljeve... Naš svjetonazor je zapravo izvor svih odluka i ako se ne podudara s partnerovim to može izazvati svađe, pa i raspad odnosa u budućnosti.

6. Želi li vas promijeniti?

Ako vas potencijalni partner nastoji promijeniti, to samo znači da nije zadovoljan samim sobom. Zreli ljudi će svog partnera voljeti onakvim kakav jest i neće ga nastojati modelirati po svojim željama, piše The Huffington Post.

7. Jesu li njegove potrebe važnije od vaših?

U vezi su važni kompromisi, ali ako partner već i prije ulaska u ozbiljan odnos jasno naglašava da su njegove želje i potrebe važnije od vaših, to samo znači da nije spreman za vezu već traži nekoga kome će moći naređivati. On uvijek treba biti u centru pažnje i nije sposoban brinuti za nekoga drugoga kao ni pristati na kompromis od čega se veza na kraju krajeva i sastoji.

Izvor: 24sata.hr