10 razloga u koje vjerujem da su OK za povratak bivšoj ljubavi, ali su pogrešni!

muškarci, žene, ne treba govoriti, razlozi, bivše ljubavi, signali, flertovanje , žena, muškarac, misli, istraživanje, muškarac, spavanje, tipovi, varanje

1) Ovaj put će sve biti drugačij! To je velika zabluda, jer osobe koje se pomire često ne pokušavaju popraviti stvari koje su dovele do prekida. I puno bolje primjećuju negativne od pozitivnih stvari.

2) On/ona se potpuno promijenio! Ljudi se ne mijenjaju, nije li to dovoljno dobar razlog da više ne idete istim putem.

3) Nitko me ne poznaje bolje od njega/nje! Možda imate pravo, ipak ste proveli određeno vrijeme života zajedno. No, ni to vas nije spriječilo da prekinete vezu, zar ne?

4) Malo je vjerojatno da ću naći boljeg/bolju! I nećete sve dok ne otvorite mogućnosti da vam se druga osoba približi.

5) Nije savršen/a, ali je moj/a! Ljudski je mozak osjetljiv na poraze, a isto to je i prekid veze. Zapitajte se želite li dosita živjeti život s nekim tko 'nije savršen - ali je vaš' i proputiti priliku da upoznate svoju istinsku bolju polovicu.

6) Ne morate ići na spojeve! Ponovno odlazak na tržište samaca i upoznavanje nove osobe, može biti stresno, ali i zanimljivo.

7) Sada smo prijatelji pa ćemo vidjeti što će se dogoditi! Prijateljstvo između bivših partnera nije uvijek lako održivo. A želja za prijateljskim odnosom s bivšim/om može biti znak psihičkog poremećaja.

8) Popili ste nekoliko pića i poljubili se...! 43 posto žena i 47 posto muškaraca ima seksualne odnose s bivšim partnerom/icom.

9) Nitko nije savršen! Znajte kako ste prekinuli vezu jer niste bili jedno za drugo. Niste bili savršen spoj. Prihvatite to i krenite dalje.

10) Možda pretjerujem! Ukoliko ste prekinuli vezu zbog posla, rodbine i drugih valjskih čimbenika onda bi drugi pokušaj imao smisla. No, ako je do prekida došlo zbog nevjere - onda je to kraj.

Izvor: cafe.hr