Udala tri kćeri na jednoj svadbi pa umrla sretna 12 sati kasnije

udaja, svadba

Amerikanke Sarah (19), Kaylee (21) i Jodie Swales (22) udale su se u nedjelju za svoje zaručnike na istoj ceremoniji u Snellvilleu, Georgia. Zavjetovale su se na vječnu ljubav pred prijateljima i obitelji, a u prvom redu sjedili su otac Otis i majka Becky Swales (43). Svadba je bila planirana za kraj mjeseca, ali su pomaknule datum u zadnji trenutak jer se bolesnoj majci naglo pogoršalo stanje.
Moj voljeni suprug, moje tri predivne kćeri i moja majka uz mene su u svakom trenu. Nema riječi kojom mogu opisati taj blagoslov, napisala je Becky na Facebooku prije smrti
- Podvojeni su mi osjećaji. Sretna sam što je mama tu, ali znam da je ovo vjerojatno posljednja velika stvar u kojoj će sudjelovati - rekla je Jodie za Fox5, a Sarah je dodala da ne samo da su htjele mamu na vjenčanju već i svoju najbolju prijateljicu.
Becky su dijagnosticirali rak dojke prije četiri godine. Iako je kemoterapija na početku pomagala, rak se proširio na druge organe. Unatoč lošim prognozama, bila je pozitivna do kraja. Umrla je u ponedjeljak, samo 12 sati nakon što su joj kćeri ispunile posljednju želju.
- Svakoga dana zahvalim Bogu što sam se probudila. Imam odličnu podršku. Moj voljeni suprug, moje tri predivne kćeri i moja majka uz mene su u svakom trenu. Nema riječi kojom mogu opisati taj blagoslov - napisala je na Facebooku prije smrti.

24sata.hr