Slavni glumac ima snahu Hercegovku

Pierce Brosnan
‘Mamma mia 2' s obitelji je uživao u Malibuu. S njim su bili supruga Keeley Shaye Smith te njegov najstariji sin Sean (33) sa suprugom Sanjom Banić (39) i njihovom kćeri Marley May.

Nakon brojnih tragedija koje su zadesile njegovu obitelj, Pierce napokon može reći da živi mirnim životom.

Naime, Sean je imao samo osam godina kada je njegova majka, australska glumica i bivša Bondova djevojka Cassandra Harris, umrla od raka jajnika u 43. godini.

Među silnim tragedijama, tu je bila i stravična prometna nesreća 2000. kada se Sean automobilom survao niz 30 metara visoku liticu u Malibuu. Šest mjeseci je proveo u bolnici sa slomljenom kralješnicom i brojnim unutarnjim ozljedama. Srećom, sve je prošlo bez trajnih posljedica, no tu nije bio kraj nesrećama. Od iste bolesti koja je uzela njegovu majku, umrla je i njegova polusestra Charlotte 2013. godine. u 41. godini.

Godinu dana kasnije, čini se kako je Brosnanova obitelj napokon počela uživati u životu. Sean se nakon trogodišnje veze oženio 2014. godine u New Yorku sa Sanjom Banić, uspješnom holivudskom producenticom porijeklom iz Hercegovine.

Sa Sanjom je 2012. osnovao producentsku kuću Knightmarcher Films, a Banić, koja se neko vrijeme bavila modelingom, imala je i nekoliko sitnih uloga u filmovima.

Na početku njihove veze, Sanja je izgledala potpuno drugačije nego sada - a za promjenu je zaslužna druga boja kose. Naime, prije sedam godina na otvaranju jednog filmskog festivala na Beverly Hillsu Sanju su krasile crne vlasi, a sada se ponosi izrazito platinastom dugom kosom.

S poznatim svekrom Sanja Banić ima sjajan odnos, a to pokazuju njihove brojne zajedničke fotografije.

Pierce s Keely Shaye Smith, s kojom je u braku već 16 godina, ima još dva sina, Dylana (20) i Paris (16), piše Jutarnji.hr.