SKANDAL U PODGORICI: Učenici se seksali u toaletu pa objavili snimku na internetu

toalet, seks navike, učenici
...je na društvenim mrežama pa je tamošnju javnost podigla na noge. Zbog incidenta je navodno jedan učenik izbačen iz škole.

Podgoričku gimnaziju "Slobodan Škerović" ovih dana potresa seks skandal zbog kojeg je jedan učenik navodno isključen iz škole, pišu Večernje novosti.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka seksualnog odnosa dvoje učenika prvog razredate škole u školskom toaletu, no snimka je uklonjena nekoliko sati nakon objave.

Ravnateljica bez komentara

Učenica koja je na snimci i dalje ide u istu školu, no idu li i kamerman koji je sve "zabilježio" u filmu i objavio te drugi akteri, nije poznato. Škola je pokrenula disciplinski postupak protiv učenika i Večernje novosti pišu kako se neslužbeno doznaje da je jedan od njih izbačen. Ravnateljica slučaj nije željela komentirati.

Ista gimnazija nedavno je također bila predmet priča zbog pripravnika iz povijesti koji je pravomoćno osuđen na 10 mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja djevojke iz Novog Sada. Da je profesor zlostavljač saznali su roditelji djece kojima je držao nastavu te su tražili da mu se da otkaz. Do danas to nije učinjeno.