Seks na ljetovanju: 7 kočnica strastvenog uživanja na otvorenom

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
1. Prezervativi s 'greškom'
Visoke temperature tijekom ljeta, a posebnice one saharske u zatvorenom automobilu, naškodit će zdravlju ljudi i kućnih ljubimaca, pokvarit će zaboravljenu hranu u gepeku, a mogle bi uništiti i prezervative ostavljene u pretincu za dokumente. Želite li biti sigurni da kondomi obavljaju svoju funkciju zaštite od spolno prenosivih bolesti i začeća, ljeti ih pohranjujte na hladna mjesta.

2. Neudobne poze
Seks na otvorenom na kakvoj plaži ili u šumici mnogim ženama zvuči dobro samo u teoriji. Trenje kože o pjesak ili šljunak koji se može zavući na kojekakva mjesta ili oslanjanje o koru nekog drveta dovest će do neugodnih 'opeklina' koje će ženu spriječiti da uživa u čulnim zadovoljstvima. Postoji razlog zašto smo izumili krevet, plahte i druga moderna pomagala.

3. Ubodi...komaraca
Prepuštanje strastima na kakvoj livadi ili u šumarku teže je ako baš ove sezone 'privlačite' komarce. Uz to zelenilo krije i brojne druge insekte koji mogu nanijeti mnogo štete vašem tijelu. Klonite se neprohodanih prirodnih biserčića i niskog raslinja jer se ovdje skrivaju krpelji, koji vole vlažna predjela na tijelu.

4. Bakterije u vodi
Predigra u bazenu zvuči fantastično, no nemojte se nagi pretjerano zadržavati u ovom potencijalnom žarištu infekcija. Istina, bazeni bi trebali biti klorirani, no mogu biti puni bakterija koji će lakše prodrijeti u vaš organizam preko nadražene kože. Još veća opasnost krije se u prirodnim izvorima osvježenja poput mora, rijeka i jezera.

5. Ljetna higijena
Znoj na ispreplatenim tijelima možda izgleda dobro na filmu, ali u stvarnosti odbija mnoge žene. Ljeti je još prisutniji jer pijemo velike količine vode i drugih tekućina. Ako je znojenje popraćeno i neugodnim mirisima velika je vjerojatnost da će vas higijena spriječiti u ostvarivanju strastvenih želja.

6. Sunčane opekline
Pronašli ste uvalu skrivenu od znatiželjnih pogleda i mislite da je odbacivanje krpica odlično rješenje? Nemojte zaboraviti na 'kupanje' u kremi za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom prije nego što se prepustite strastima. Ona će vas zaštiti od štetnih UV zračenja, ali i eventualnih opeklina.

7. Napor za srce
Seks na otvorenom je 'zabranjeno voće' i kao takvo donosi sa sobom dozu opasnosti. U želji da parovi ne budu uhvaćeni u djelu partneri se obično prepuštaju brzoj izmjeni strasti, koja je popraćena agresivnim kucanjem srca i brzim disanjem. Visoke temperature dodatno će opteretiti srce pa je bolje prepustiti se nježnim putenim igrama - u dubokoj hladovini.

zadovoljna.hr