Priča mlade ljubavnice: Bila sam u vezi s kirurgom, a onda sam otkrila ovo...

nevjera, privatni detektiv, varanje, prevara, prevarant, preljubnici, varanje, istraživanje, ispovijest, varanje, partner, varanje, istraživanje, preljub, preljubnici, preljubnica, preljubnik, preljuba, pismo, bivša ljubav, ljubavni trokut, priča, preljub, preljubnici, preljubnica, godine, nevjera, istraživanje, promjene, prevara, prevara, suprug, djevojka, preljub, preljubnici, seks savjeti
Naime, biti u vezi s uspješnim muškarcem zvuči kao ostvarenje snova mnogih djevojaka. Zgodan, uspješan, bogat... Zvuči kao radnja knjige 50 nijansi sive. Charlotte, čije je ime zbog diskrecije promijenjeno, ispričala je svoju priču koja doista nalikuje na spomenutu trilogiju po kojoj je snimljen i film.

Charlotte radi u prodaji u jednoj tvrtki u australskom Sydneyu, gdje živi posljednje četiri godine. Upoznala je 44-godišnjeg kirurga koji joj je pokazao neki sasvim drugi svijet.

Tvrdi kako nikada do tada nije bila u vezi sa starijim muškarcem, no razlika od 20 godina nimalo joj nije smetala. Bila je zaljubljena.

Nerijetko su ih čudno gledali dok su bili zajedno u javnosti, no nijedno od njih dvoje to nije smetalo. Skromna Charlotte bila je zasipana skupim darovima koji su joj pristizali u tvrtku gdje je radila, a više od nje bile su uzbuđene njezine kolegice koje su jedva čekale vidjeti što joj je ovaj put njen izabranik darovao.

Šest mjeseci trajala je idila ljubavne veze koju mnogi mogu samo sanjati. Seks je bio odličan, ali Charlotte je počela otkrivati kako je njen partner poprilično dominantan i u seksualnom, ali i u drugim sferama života. Kontrolirao ju je koliko god je mogao, a u spavaćoj sobi volio joj je naređivati. Morala mu je slati svoje fotografije dok je bila vani s prijateljicama, nerijetko je tražio i one bez odjeće. S obzirom na to da je često putovao, slanje fotografija bilo je nešto što je nije previše uznemiravalo.

No, njeni snovi raspršili su se u trenutku kada je doznala da uspješni muškarac ima zaručnicu s kojom je već pet godina u vezi. Ona je u to vrijeme boravila u New Yorku te je Charlotte ostala u razočaravajućem saznanju da se njen partner zapravo samo koristio njenim društvom kako bi se zabavio dok se njegova zaručnica ne vrati. Sada, ispričala je Charlotte svoju priču na Facebooku, a prenio ju je Daily Mail, njen bivši partner boravi sa svojom zaručnicom u stanu u kojem su donedavno njih dvoje provodili strastvene noći.