Pohotna učiteljica pozvala dvojicu učenika k sebi pa ih ‘iskoristila’

Pohotna učiteljica pozvala dvojicu učenika k sebi pa ih ‘iskoristila’
Pohotna učiteljica iz Georgije uhićena je jer je u svoju kuću u predgrađu u više navrata pozivala dvojicu učenika da bi se seksala s njima. Ako ste u potrazi za nečim što se događa češće nego što možete čuti da Hrvatska treba "stabilnu vladu", možete pogledati što se, čini se, u američkom školskom sustavu događa na tjednoj razini: nastavnica se spetlja s učenikom i onda... znate već.

Laura Rich, 38-godišnja zamjenska učiteljica iz Georgije, uhićena je zbog navodnog poziva učenicima na seks u njezinoj kući, što je ispala apsolutno najlakša zadaća koju im je ikada zadala.

Rich je radila kao profesorica na Akademiji Ace u Cantonu između siječnja 2015. i ovog kolovoza, a optužena je od nastavnika po nekoliko točaka zbog seksualnog zlostavljanja.

Njezine žrtve su 16-godišnjak i 18-godišnjak. I iako su, prema zakonu, obojica u vrijeme "zločina" bila dovoljno stara da se seks s njima ne smatra protuzakonitim i još su obojica pristala na seks, policija kaže da to u "kontekstu" uopće nije važno.

"Kazneno djelo je odnos koji je imala kao učitelj-učenik", rekao je poručnik Jay Baker, iz okružnog ureda šerifa Cherokee.

Rich je navodno pozvala dvojicu učenika u svoj dom više puta, a prema svemu sudeći, njezin je odnos sa 16-godišnjakom trajao dulje nego sa starijim učenikom.

Puštena je na slobodu uz jamčevinu od 22.400 dolara, a školski odbor okruga Cherokee je objavio da je prekinuo sve veze s pohotnom učiteljicom.

net.hr