Petnaest ljubavnih tajni koje muškarci nerado otkrivaju

Otkriće 1: Vole da se maze
Nježnosti su stvar ambijenta i trenutka, ali svi muškarci vole češkanje i nežnost. Biti u naručju voljene osobe, uz tihu muziku, je i za jači pol najromantičniji trenutak. Opcija je i grljenje u krevetu.

Otkriće 2: Uvijek misle da su dobri u krevetu
Muškarci su naučeni da pouzdanje i oštar nastup rješavaju sve u životu. Zato čak i kada prave očiglednu grešku oni su potpuno samouvjereni da će sve na kraju biti u redu. Zato većina misli da je sve što rade u krevetu savršeno iako često ne razgovaraju o tome sa partnerkom.

Otkriće 3: Upoznavanje je bolje bez alkohola
Većina ljudi se potpuno promijeni pod dejstvom alkohola. Zato je na početku veze najbolje ostati trijezan, a u obzir dolaze nekoliko čaša vina ili poneki koktel.

Otkriće 4: Šminka je bezveze
Žene koje pretjerano naglašavaju svaki dio svoga lica, koriste jake boje nikako nisu na spisku poželjnih. Prirodan izgled je nešto što oni cijene, a najgora noćna mora svakog muškarca je da će se ujutru probuditi pored djevojke sa razmazanim puderom i maskarom.

Otkriće 5: Osjećaju strah od godina
Ženama otkucava „biološki sat“ i zato imaju obavezu da se u određenim godinama skrase, ali ni muškarci nisu imuni na vrijeme. Većina se plaši godina, samačkog života, sve manjeg broja neoženjenih drugova. Jedno od pitanja sa kojima se suočavaju je i: „I šta nije u redu sa mnom?“

Otkriće 6: Vole neobavezan seks
Poslije veze za jednu noć žele da se pozdrave sa svojom dragom, ali bez pritisaka, razmijenjivanja telefona, obavezivanja da će se čuti. Žele zagrljaj, poljubac i lijepo sjećanje.

Otkriće 7: Opsjednutost sportom je misterija
Mnoge žene zanima sport, vole da gledaju utakmice, navijaju, ali muškarci su zaista opsjednuti. Redovno čitaju sva izvješća, prate rezultate, a za to nepostoji logično objašnjenje.

Otkriće 8: Stare rane najbolje liječi novac
Poslije raskida, kada shvate koliko su para potrošili na bivšu dragu, momci vole da se opuste i malo ulože i u sebe. Rado odlaze sa prijateljima i kupuju garderobu, najčešće džins.

Otkriće 9: Seks u kadi je precijenjen
Osim ako nemate baš veliku kadu ili jakuzi, seks u kupatilu je veoma neudoban, klizav i čak opasan jer možete da se „ozlijedite“ o klizave pločice.

Otkriće 10: Govore da su žene lude, samo da bi njima bilo lakše
Muškarci ne misle da su žene zaista klinčki poremećene, ali to što smatraju i govore da su po malo „udarene“ njima dosta olakšava život. Ne moraju da objašnjavaju, razmišljaju o nekim stvarima koje im govore njihove drage, nego ih prihvate kao neuravnotežene i skinu teret sa sebe.

Otkriće 11: Bezobrazne priče – ne hvala!
Muškarci često nisu sigurni kada su „prljave priče“ u spavaćoj sobi u pitanju. Mnogi bi voljeli da izgovore razne nebuloze, ali se suzdržavaju da ne bi izazvali negodovanje partnerke. I da sebi ne bi uskratili siguran užitak.

Otkriće 12: Ljubomora je odraz nesigurnosti
Ako muškarac misli da je njegova djevojka ili supruga bolja od njega, veoma lako će upasti u zamku ljubomore i brige da će je izgubiti zbog drugog muškarca.

Otkriće 13: Žene koje se očajnički trude da budu kao muškarci – loš izbor
Oni imaju sa prijateljima zajednički, tajni jezik, koriste fraze, neke gestakulacije kojima komuniciraju. Oponašanje njegovih momačkih navika nikako nije namijenjeno njihovim ljepšim polovinama, pa ih takve osobe odbijaju.

Otkriće 14: Uvijek znaju šta nosite
Uprkos vjerovanjima u suprotno, muškarci uvijek znaju šta imate na sebi. Naročito će im zapasti za oko dublji dekolte ili kraća suknja, kao i seksi štikle.

Otkriće 15: Nedodirljiv stav je stvar glume
Ponekada se muškarci igraju „ti me ne zanimaš“ igre iako im se devojka dopada. Čak otvoreno flertuju sa djevojkama sa kojima nemaju namjeru ni da razmijene brojeve telefona, čisto da bi se pokazali moćno i nepristupačno. Kad „utvrde“ pazar, postaju nježni obazrivi prema simpatiji.

zena.blic.rs