Ovo ćete reći ženi u krevetu samo ako niste normalni

Stop
Bez obzira na to radi li se o usputnoj avanturi ili ženi s kojom ste godinama u vezi, seks je vjerojatno najintimnije iskustvo koje dijelite s nekim. Stoga je važno izbjegavati nepotrebne konflikte, uvrede ili pokvariti raspoloženje neprimjerenim komentarima.
Ovih izjava se definitivno trebate kloniti tijekom seksa.

To mi se ne sviđa
Brutalna iskrenost u krevetu nije dobra. Isto kao ni konstruktivna kritika, koja kad je rečena u krevetu, zaista, ne pali.
'Nije baš seksi i ohrabrujuće u žaru strasti reći ženi kako baš i niste zadovoljni onim što radi', kaže Amy Levin seksualna terapeutkinja i osnivačica Ignite Your Pleasurea. Priču uvijek možete okrenuti pozitivno i reći što volite i što vam odgovara.

Mojoj bivšoj se to baš sviđalo
Sve su žene drugačije, stoga se nemojte oslanjati na prošlost i definitivno o njoj nemojte raspravljati sa sadašnjom ljubavi. Osim toga, tko kaže da prijašnje žene nisu glumile užitak samo da prije završite. Takav razgovor kod žena ne pali i mogao bi imati sasvim suprotan učinak.

Žurim, moram biti gotov do 22 sata
Bilo kakvo požurivanje dok ste intimni ne samo da je bezobrazno i bezosjećajno, već potpuno nepristojno. Ako stvarno negdje žurite, pričekajte barem dok ne završi intimni čin.

Da bar imaš malo veću guzu
Kad su gole, žene su nesigurne, kao uostalom i svi. 'Naglašavanje nekog nedostatka, pogotovo onoga što partneru nedostaje je potpuno zabranjeno', kaže Levine.
Kritika koja udara na tijelo ubija libido kod žena. Suzdržite se od takvih negativnih komentara.

Hoćeš li brzo?
Suprotno uvriježenu mišljenju, orgazam ne definira dobar seks. Pitati nekoga hoće li brzo doživjeti vrhunac ogroman je pritisak koji će pokvariti raspoloženje.

tportal.hr